Είστε εδώ Αρχική Διαιτολόγοι Βέρα γιαννακίτσα - διαιτολογικό γραφείο κουκάκι | nutriology.gr
TOP 100 of GREECE: 2021
9.3Τελική βαθμολογία
9.8Δείκτης ικανοποίησης
4.9 - googleMaps
8Δείκτης δημοτικότητας
68 ακροαματικότητα - googleMaps
Βέρα Γιαννακίτσα - Διαιτολογικό Γραφείο Κουκάκι... Βέρα Γιαννακίτσα - Διαιτολογικό Γραφείο Κουκάκι | Nutriology.gr
2114174081
Νότη Μπότσαρη 9-11
117 41 Αθήνα
Δευτέρα
10:00-20:00
Τρίτη
10:00-20:00
Τετάρτη
10:00-20:00
Πέμπτη
10:00-20:00
Παρασκευή
10:00-20:00
Σάββατο
10:00-14:00

Συνέντευξη με τον βραβευμένο

Ημερομηνία της συνέντευξης: 04.07.2022

Βέρα Γιαννακίτσα - Διαιτολογικό Γραφείο Κουκάκι | Nutriology.gr

 

1.       Δημήτρης: Πείτε μου σας παρακαλώ, ποιο είναι το μυστικό σας για να αποκτήσετε μια τόσο καλή φήμη όπως εσείς στον κλάδο σας;

Κα Γιαννακίτσα:  Το κίνητρο είναι το πραγματικό ενδιαφέρον για τον καθένα που θα μας επιλέξει, ώστε να βελτιώσει την διατροφή του και την ποιότητα της ζωής του. Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και η επικοινωνία/προσέγγιση, ενώ έχει μία σταθερή βάση, διαμορφώνεται αναλόγως της ξεχωριστής προσωπικότητας κάθε ατόμου. Η φιλοσοφία μας και ο στόχος που θέλουμε να πετύχουμε, είναι η μύηση σε έναν ισορροπημένο τρόπο διατροφής, ώστε να είναι και να νιώθει κάποιος υγιής, όπως επίσης να καταφέρει να αισθανθεί ικανοποίηση με το σώμα του για τα δικά του μοναδικά χαρακτηριστικά, μην προσπαθώντας να μοιάσει σε κάποιο άλλο που μπορεί να προωθείται ως ιδανικό.

 

2.       Δημήτρης: Το TOP100 of Greece είναι διεθνές έργο το οποίο δημιουργείται με πολύ λεπτομερή τρόπο – οπότε το να είστε στις 100 κορυφαίες επιχειρήσεις στον κλάδο σας δεν είναι εύκολο πράγμα. Και όπως καταλαβαίνω – η διατήρηση τόσο υψηλού επιπέδου υπηρεσιών απαιτεί πολλή προσπάθεια και ποιοτική  καθημερινή δουλειά έτσι δεν είναι;

 

Κα Γιαννακίτσα: Το αποτέλεσμα της αναγνώρισης της δουλειάς μας, έχει προκύψει από την καθημερινή προσπάθεια να προσφέρουμε ένα υψηλό επίπεδο υπηρεσιών με ειλικρίνεια, σεβασμό και αποδοχή σε κάθε άνθρωπο που μας επιλέγει.

 

3.       Δημήτρης: Από ότι βλέπω λάβατε τελική βαθμολογία 9.3 στις κριτικές στους Χάρτες Google ή/και στο Facebook – που είναι και οι πιο δημοφιλείς ιστότοποι κριτικών των πελατών - με εξαιρετικά καλή βαθμολογία στον κλάδο σας. Πώς καταφέρατε να κρατήσετε όλους τους πελάτες σας ευχαριστημένους από τις υπηρεσίες σας;

 

Κα Γιαννακίτσα: Με σεβασμό στους διατροφικούς στόχους κάθε ατόμου, αποδοχή στους λόγους και στα δικά του κίνητρα για όποια αλλαγή έχει επιλέξει να κάνει και ειλικρίνεια ως προς τα οφέλη και τις συνέπεις του να επιλέξει κάποια διατροφική οδό, όπως και ως προς το τι μπορούμε εμείς να του προσφέρουμε ή πώς να το βοηθήσουμε. Με συνέπεια και διαθεσιμότητα στην επικοινωνία για ό,τι χρειαστεί.

 

4.       Δημήτρης: Το Top100 της Ελλάδας είναι μια λίστα με τις 100 καλύτερες εταιρείες σε συγκεκριμένο κλάδο στην Ελλάδα. Παρακαλώ πείτε μου πώς κερδίσατε την τρέχουσα θέση σας στην αγορά σας;

 

Κα Γιαννακίτσα: Ο κλάδος της Διατροφής και Διαιτολογίας αφορά πρώτα στην διατροφική εκπαίδευση του ατόμου, στο πώς να τρέφεται ισορροπημένα ώστε να είναι υγιές, να ανταπεξέρχεται στις απαιτήσεις της καθημερινότητας, να υπάρχει επάρκεια στα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά κι έπειτα στο πώς θα αλλάξει το βάρος του. Μέσα από τις παραπάνω οδηγίες, προκύπτουν και οι ιδανικές αλλαγές στο βάρος. Ο τρόπος σκέψης που έχουμε υιοθετήσει εμείς, πιστεύω πως ταυτίζεται με εκείνον που έχει κάποιος, που θέλει να φροντίσει τον εαυτό του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Χωρίς στέρηση και αυστηρούς περιορισμούς, δίνοντας σημασία στην διατροφική ισορροπία, στην ενδυνάμωση του οργανισμού και στην καλή ψυχική υγεία, η οποία σχετίζεται άμεσα με την ισορροπία στην διατροφή. Πολύς κόσμος, έχοντας αντιληφθεί τη σημασία της σωματικής και ψυχικής υγείας, ψάχνει τον πιο κατάλληλο και ωφέλιμο τρόπο να το καταφέρει χωρίς να ταλαιπωρηθεί, επομένως απευθύνεται σ' εμάς που ενθαρρύνουμε την υιοθέτηση της σωστής διατροφής.

 

5.       Δημήτρης: Top 100 της Ελλάδας βασίζετε στην ικανοποίηση των πελατών και τη δημοτικότητα της εταιρείας. Λοιπόν η ερώτησή μου είναι: Πώς διατηρείτε τον εαυτό σας παρακινημένο και συγκεντρωμένο όλη την ώρα ώστε να πετύχετε αυτά τα αποτελέσματα;

 

Κα Γιαννακίτσα: Η κινητήριος δύναμη είναι τα άτομα που έχω συνεργαστεί και έχω δει πόσο καλά νιώθουν με τον εαυτό τους, όταν τον φροντίζουν αποτελεσματικά. Πόση ενέργεια έχουν κάθε μέρα, ενώ πριν μπορεί να τους ταλαιπωρούσε η πιο απλή κίνηση, πόσο καλή διάθεση και ψυχολογία, ο ύπνος τους είναι πολύ πιο ποιοτικός, παίζουν πολύ πιο εύκολα με τα παιδιά τους, η αυτοπεποίθηση είναι διαφορετική- όχι επειδή μπορεί να έχουν το "ιδανικό" βάρος, αλλά επειδή φρόντισαν και νοιάστηκαν για τον εαυτό τους μέσω της διατροφής- και πολλές άλλες θετικές αλλαγές που έκαναν και εξασφάλισαν στους εαυτούς τους μια δημιουργική και ποιοτική καθημερινότητα. Εξαιρετικά σημαντικό κίνητρο για εμάς είναι φυσικά η κατόρθωση της διατήρησης της υγείας, καθώς η πιο άμεση θεραπεία σε υπάρχοντα θέματα υγείας, στην εμφάνιση των οποίων έχει πολλές φορές συμβάλλει ή ευθύνεται η μη ισορροπημένη διατροφή και η έλλειψη θρεπτικών συστατικών.

 

 

6.       Δημήτρης: Πείτε μου αν είστε ευχαριστημένος από την παρουσία σας στο 2021 TOP 100 της λίστας της Ελλάδας; Τι θα θέλατε να πείτε στους πελάτες σας;

 

Κα Γιαννακίτσα: Κατ' αρχάς, αισθανόμαστε πολλή ευγνωμοσύνη που έχουμε την χαρά να γνωρίζουμε όλους αυτούς τους ανθρώπους και να μαθαίνουμε τις ιστορίες τους. Τους ευχαριστούμε πολύ για την επιλογή, την αποδοχή και την εμπιστοσύνη σε αυτά τα δύο χρόνια λειτουργίας του διαιτολογικού μας γραφείου. Θαυμάζουμε όλες τις προσπάθειες και χαιρόμαστε μαζί με τους ανθρώπους που συνεργαζόμαστε για όλες τις θετικές διατροφικές-και όχι μόνο-αλλαγές που έχουν καταφέρει. Η καλύτερη επιβράβευση για εμάς είναι η δική τους ικανοποίηση από τον εαυτό τους και το σώμα τους, κάτι που επιτυγχάνεται με καθημερινές, σταδιακές αλλαγές και με σεβασμό στο χρόνο που χρειάζεται ο καθένας ώστε να τις πραγματοποιήσει. Συνεχίζουμε δυναμικά στον τρίτο χρόνο με αμείωτο ενδιαφέρον και διαρκή εξέλιξη, με στόχο πάντα την προσφορά των καλύτερων δυνατών υπηρεσιών.

Είστε ο ιδιοκτήτης αυτής της εταιρείας;

Μάθετε τι έχουμε ετοιμάσει για εσάς.
Κάντε κλικ εδώ
«Συγχαρητήρια στον νικητή!»
Η εταιρεία που παρουσιάστηκε είναι η νικήτρια του διαγωνισμού TOP 100 της Ελλάδας στην κατηγορία Διαιτολόγοι . Ανήκει στις TOP 100 εταιρείες του κλάδου στην Ελλάδα.
Δείτε επίσης άλλες εταιρείες σε αυτόν τον κλάδο
Στοιχεία της αξιολόγησης

Δείκτης ικανοποίησης

Ο δείκτης ικανοποιήσης είναι ένας σταθμισμένος μέσος όρος αξιολογήσεων σε όλες τις διαδικτυακές πύλες. Για παράδειγμα, μια εταιρεία έχει βαθμολογία 4/5 στην ιστοσελίδα Α βάσει 10 αξιολογήσεων, στην ιστοσελίδα Β έχει βαθμολογία 5/5 με 90 αξιολογήσεις. Αυτός είναι ο δείκτης ικανοποιήσης που υπολογίζουμε:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Δείκτης δημοτικότητας

Ο δείκτης δημοτικότητας είναι ο αριθμός των αξιολογήσεων, για μια συγκεκριμένη εταιρεία σε σχέση με τον μέγιστο αριθμό των αξιολογήσεων που κατέχει μια επιχείρηση, σε αυτόν τον κλάδο. Έτσι, μια εταιρεία με τις περισσότερες αξιολογήσεις παίρνει 10 πόντους για τον παράγοντα δημοτικότητας και μια εταιρεία με τις μισές λαμβάνει 5 πόντους.
Η εταιρεία σας είναι στη λίστα;
Λάβετε το υλικό μάρκετινγκ σας.
επικοινωνήστε μαζί μας
TOP 100
Φίλωνος 28
18531 Πειραιάς
Ελλάδα

contact@top100ofgreece.eu
Καλέστε μας
2104128019

Συνδεθείτε

για να μεταβείτε στην έκδοση της υποσελίδας του βραβευθέντος