Είστε εδώ Αρχική Μεσιτικά γραφεία Passas real estate
TOP 100 of GREECE: 2023, 2022, 2021
10Τελική βαθμολογία
10Δείκτης ικανοποίησης
5 - googleMaps
10Δείκτης δημοτικότητας
310 ακροαματικότητα - googleMaps
Passas Real Estate
2310862533
Παπάφη 22
546 39 Θεσσαλονίκη
Δευτέρα
09:00-14:00
17:00-20:00
Τρίτη
09:00-14:00
17:00-20:00
Τετάρτη
09:00-14:00
17:00-20:00
Πέμπτη
09:00-14:00
17:00-20:00
Παρασκευή
09:00-14:00
17:00-20:00
Σάββατο
10:00-13:00
Το μεσιτικό μας γραφείο δραστηριοποιείται στον κλάδο των κτηματομεσιτικών υπηρεσιών από το 2009, με ένα μεγάλο πελατολόγιο & εύρος ακινήτων. Στο γραφείο μας μπορείτε να βρείτε το ακίνητο της αρεσκείας σας είτε για ενοικίαση, είτε για αγορά στην τιμή & κατάσταση που εσείς επιθυμείτε. Το χαρτοφυλάκιο ακινήτων μας είναι αρκετά μεγάλο, κατάλληλο να ικανοποιήσει τις ανάγκες των πιο απαιτητικών πελατών. Στις υπηρεσίες μας περιλαμβάνονται οι εκτιμήσεις ακινήτων, η έκδοση ενεργειακών πιστοποιητικών & ηλεκτρολογικών σχεδίων, ανακαινίσεις, διακοσμήσεις, συμβουλευτική υποστήριξη, επενδύσεις. Το γραφείο μας βρίσκεται σε κομβικό σημείο κοντά στα πανεπιστήμια (Α.Π.Θ. & Πα.Μακ.), την Δ.Ε.Θ. και το κέντρο της πόλης. Μπορείτε να μας βρείτε στην οδό Παπάφη 22Α. Για ιδιοκτήτες Αναθέστε το ακίνητο σας σε εμάς, για να αναλάβουμε την προώθηση & σωστή διαχείριση του. Μπορούμε να εκτιμήσουμε το ακίνητο σας κατόπιν ραντεβού και να σας δώσουμε χρήσιμες συμβουλές για το πως μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε επενδυτικά. Διαθέτουμε την κατάλληλη τεχνογνωσία και εμπειρία για την καλύτερη μακροχρόνια απόδοση. Για ενοικιαστές Μπορούμε να βρούμε το κατάλληλο διαμέρισμα για εσάς, την οικογένεια ή το παιδί σας στο κατάλληλο Budget που διαθέτε και στις προδιαγραφές που επιθυμείτε. Ελάτε σε επικοινωνία με εμάς και μπορούμε να κανονίσουμε υπόδειξη των επιθυμητών ακινήτων. Για αγοραστές Η αγορά ενός ακινήτου αποτελεί την σημαντικότερη επένδυση του κάθε ανθρώπου. Διαθέτουμε αρκετές ευκαιρίες που μπορούν να φανούν ελκυστικές είτε για προσωπικούς, είτε για επενδυτικούς σκοπούς. Ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας και μπορούμε να κανονίσουμε ραντεβού υπόδειξης των ακινήτων που θέλετε να αγοράσετε.

Συνέντευξη με τον βραβευμένο

Ημερομηνία της συνέντευξης: 22.08.2022

Passas Real Estate

 

1.       Δημήτρης: Πείτε μου σας παρακαλώ, ποιο είναι το μυστικό σας για να αποκτήσετε μια τόσο καλή φήμη όπως εσείς στον κλάδο σας;

 

Κος Πασσάς: Η σύνδεση των στόχων μας με την ικανοποίηση των πελατών μας, η σκληρή δουλειά, η ενδελεχής επιμέλεια και η ακόρεστη ανάγκη που μας διακατέχει για τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών μας.

 

2.       Δημήτρης: Το TOP100 of Greece είναι διεθνές έργο  το οποίο δημιουργείται με πολύ λεπτομερή τρόπο – οπότε το να είστε στις 100 κορυφαίες επιχειρήσεις στον κλάδο σας δεν είναι εύκολο πράγμα .Όπως καταλαβαίνω – η διατήρηση τόσο υψηλού επιπέδου υπηρεσιών απαιτεί πολλή προσπάθεια και ποιοτική  καθημερινή δουλειά έτσι δεν είναι;

 

Κος Πασσάς: Σαφώς, οι στόχοι της ομάδας μας παραμένουν άρρηκτα συνδεδεμένοι με τα ανάλογα πρότυπα ποιότητας και είναι αποτέλεσμα πολλών ετών δυναμικής παρουσίας στην αγορά ακινήτων στην Κεντρική Μακεδονία.

 

3.       Δημήτρης: Από ότι βλέπω λάβατε τελική βαθμολογία 10 στις κριτικές στους Χάρτες Google ή/και στο Facebook – που είναι και οι πιο δημοφιλείς ιστότοποι κριτικών των πελατών - με εξαιρετικά καλή βαθμολογία στον κλάδο σας. Πώς καταφέρατε να κρατήσετε όλους τους πελάτες σας ευχαριστημένους από τις υπηρεσίες σας;

 

Κος Πασσάς: Η άμεση επαφή και ευθύτητα στο κομμάτι των διαπραγματεύσεων, η εύρεση λύσεων σε προβλήματα που μπορεί να αποτελούν τροχοπέδη σε πολλές συμφωνίες, σε συνδυασμό με τις αξίες που διέπουν μια εξαρχής οικογενειακή επιχείρηση, είναι τα κύρια συστατικά τα οποία συμβάλλουν στην ικανοποίηση των πελατών μας.

 

4.       Δημήτρης: Το Top100 της Ελλάδας είναι μια λίστα με τις 100 καλύτερες εταιρείες σε συγκεκριμένο κλάδο στην Ελλάδα. Παρακαλώ πείτε μου πώς κερδίσατε την τρέχουσα θέση σας στην αγορά σας;

 

Κος Πασσάς: Η ανάγκη του κλάδου μας για εκσυγχρονισμό και εκμετάλλευση των ψηφιακών μέσων μας ώθησε το 2021 και έκτοτε, να επικεντρωθούμε ακόμα περισσότερο στο κομμάτι της προβολής και μαζικής προώθησης των υπηρεσιών μας.

 

5.       Δημήτρης: Top 100 της Ελλάδας βασίζετε στην ικανοποίηση των πελατών και τη δημοτικότητα της εταιρείας. Λοιπόν η ερώτησή μου είναι: Πώς διατηρείτε τον εαυτό σας παρακινημένο και συγκεντρωμένο όλη την ώρα ώστε να πετύχετε αυτά τα αποτελέσματα;

 

Κος Πασσάς: Η ικανοποίηση των πελατών μας ήταν πάντοτε και θα συνεχίσει να είναι η κινητήριος δύναμη της ομάδας μας.

 

6.       Δημήτρης: Πείτε μου αν είστε ευχαριστημένος από την παρουσία σας στο 2021 TOP 100 της λίστας της Ελλάδας; Τι θα θέλατε να πείτε στους πελάτες σας;

 

              Κος Πασσάς: Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε τη δυνατότητα να φιλοξενηθούμε στο TOP 100 και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πρώτα απ’ όλα τους πελάτες μας για την τιμή αυτή, καθώς και για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν όλα αυτά                τα χρόνια. Θα θέλαμε να ξέρουν πως θα είμαστε δίπλα τους με συνέπεια και ειλικρίνεια, ώστε να τους παρέχουμε τη βέλτιστη δυνατή απόφαση για κάθε στάδιο διαχείρισης ή ανεύρεσης ακίνητης περιουσίας.

Είστε ο ιδιοκτήτης αυτής της εταιρείας;

Μάθετε τι έχουμε ετοιμάσει για εσάς.
Κάντε κλικ εδώ
«Συγχαρητήρια στον νικητή!»
Η εταιρεία που παρουσιάστηκε είναι η νικήτρια του διαγωνισμού TOP 100 της Ελλάδας στην κατηγορία Μεσιτικά γραφεία . Ανήκει στις TOP 100 εταιρείες του κλάδου στην Ελλάδα.
Δείτε επίσης άλλες εταιρείες σε αυτόν τον κλάδο
Στοιχεία της αξιολόγησης

Δείκτης ικανοποίησης

Ο δείκτης ικανοποιήσης είναι ένας σταθμισμένος μέσος όρος αξιολογήσεων σε όλες τις διαδικτυακές πύλες. Για παράδειγμα, μια εταιρεία έχει βαθμολογία 4/5 στην ιστοσελίδα Α βάσει 10 αξιολογήσεων, στην ιστοσελίδα Β έχει βαθμολογία 5/5 με 90 αξιολογήσεις. Αυτός είναι ο δείκτης ικανοποιήσης που υπολογίζουμε:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Δείκτης δημοτικότητας

Ο δείκτης δημοτικότητας είναι ο αριθμός των αξιολογήσεων, για μια συγκεκριμένη εταιρεία σε σχέση με τον μέγιστο αριθμό των αξιολογήσεων που κατέχει μια επιχείρηση, σε αυτόν τον κλάδο. Έτσι, μια εταιρεία με τις περισσότερες αξιολογήσεις παίρνει 10 πόντους για τον παράγοντα δημοτικότητας και μια εταιρεία με τις μισές λαμβάνει 5 πόντους.
Η εταιρεία σας είναι στη λίστα;
Λάβετε το υλικό μάρκετινγκ σας.
επικοινωνήστε μαζί μας
TOP 100
Φίλωνος 28
18531 Πειραιάς
Ελλάδα

contact@top100ofgreece.eu
Καλέστε μας
2104128019

Συνδεθείτε

για να μεταβείτε στην έκδοση της υποσελίδας του βραβευθέντος