Είστε εδώ Αρχική Λογιστικά γραφεία Apex λογιστικές υπηρεσίες
TOP 100 of GREECE: 2023, 2022
10Τελική βαθμολογία
10Δείκτης ικανοποίησης
5 - googleMaps
10Δείκτης δημοτικότητας
144 ακροαματικότητα - googleMaps
Apex Λογιστικές Υπηρεσίες
2310 318089 - 2310 330313
Ζουμετίκου 21-23
542 49 Θεσσαλονίκη
Δευτέρα
9:00π.μ.–5:00μ.μ.
Τρίτη
9:00π.μ.–5:00μ.μ.
Τετάρτη
9:00π.μ.–5:00μ.μ.
Πέμπτη
9:00π.μ.–5:00μ.μ.
Παρασκευή
9:00π.μ.–5:00μ.μ.
Η εταιρεία APEX Λογιστικές Υπηρεσίες, έχει έδρα της την Θεσσαλονίκη και βρίσκεται στην περιοχή της Χαριλάου. Λειτουργεί με συνεχή παρουσία στο χώρο της λογιστικής υποστήριξης επιχειρήσεων και ιδιωτών στη Θεσσαλονίκη, από το 1982. Το λογιστικό μας γραφείο, στηρίχθηκε και αναπτύχθηκε μέσα από την εμπιστοσύνη που έχτισε με τους πελάτες του από τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας του. Ωστόσο, η εταιρεία δεν σταμάτησε να εμπλουτίζει και να βελτιώνει τις υπηρεσίες της. Κερδίζοντας την εμπιστοσύνη και των νέων επαγγελματιών υποστηρίζοντάς τους άριστα στις ανάγκες του σύγχρονου επιχειρείν (ηλεκτρονικό εμπόριο, συναλλαγές εξωτερικού, νέες μορφές εταιρειών κλπ). Το λογιστικό γραφείο APEX, αποτελεί μέλος της τοπικής κοινωνίας της περιοχής εδώ και χρόνια. Συνεπώς, γνωρίζει τη μεγάλη σημασία των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στην ελληνική επιχειρηματικότητα και έχει εξειδικευτεί στην υποστήριξη τους. Στόχος μας είναι η πλήρης κάλυψη των αναγκών σας στη λογιστική, στα φοροτεχνικά, καθώς και στα εργατικά θέματα.

Συνέντευξη με τον βραβευμένο

Ημερομηνία της συνέντευξης: 27.03.2024
Ερώτηση: Πείτε μου σας παρακαλώ, ποιο είναι το μυστικό σας για να αποκτήσετε μια τόσο καλή φήμη όπως εσείς στον κλάδο σας;
 
Ένα από τα κύρια μυστικά για την απόκτηση μιας καλής φήμης στον κλάδο μας είναι η συνεπής παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών. Κάθε πελάτης είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ανάγκες, οπότε είναι σημαντικό να προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας ανάλογα. 
Επίσης, η ειλικρίνεια, η αξιοπιστία και η επαγγελματική συμπεριφορά είναι βασικά στοιχεία που βοηθούν στην δημιουργία μιας θετικής φήμης. Πέραν αυτού, η διαρκής εκπαίδευση και η ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα,  μας επιτρέπει να προσφέρουμε εξειδικευμένες και αποτελεσματικές λύσεις στους πελάτες μας.
Τέλος, η επίτευξη της ικανοποίησης των πελατών μας είναι πάντα προτεραιότητα και προσπαθούμε να υπερβούμε τις προσδοκίες τους σε κάθε ευκαιρία.
 
 
Ερώτηση: Το TOP100 of Greece είναι διεθνές έργο το οποίο δημιουργείτε με πολύ λεπτομερή τρόπο – οπότε το να είστε στις 100 κορυφαίες επιχειρήσεις στον κλάδο σας δεν είναι εύκολο πράγμα .Όπως καταλαβαίνω – η διατήρηση τόσο υψηλού επιπέδου υπηρεσιών απαιτεί πολλή προσπάθεια και ποιοτική  καθημερινή δουλειά έτσι δεν είναι;

Απόλυτα σωστά. Η συμμετοχή σε διεθνή βραβεία και η αναγνώριση ως μία από τις κορυφαίες επιχειρήσεις στον κλάδο μας ,  απαιτεί πραγματικά πολλή προσπάθεια και αφοσίωση. Η διατήρηση υψηλού επιπέδου υπηρεσιών απαιτεί συνεχής βελτίωση, συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού μας για να είναι ενημερωμένο σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα μας, καθώς και συνεχή παρακολούθηση των αναγκών και των αλλαγών στον κλάδο. Επιπλέον, η προσέγγιση κάθε πελάτη με εξαιρετική προσοχή στις λεπτομέρειες είναι κρίσιμη για να διατηρήσουμε την εμπιστοσύνη και την ικανοποίησή τους. Συνεπώς, ναι, η διατήρηση ενός τόσο υψηλού επιπέδου υπηρεσιών απαιτεί σταθερή και ποιοτική καθημερινή εργασία.

 
 
Ερώτηση: Από τη βαθμολογία που λάβατε στις κριτικές στους Χάρτες Google ή/και στο Facebook – που είναι και οι πιο δημοφιλείς ιστότοποι κριτικών των πελατών - με εξαιρετικά καλή βαθμολογία στον κλάδο σας, καταφέρατε να βρίσκεστε στη λίστα του ΤΟΠ100. Πώς καταφέρατε να κρατήσετε όλους τους πελάτες σας ευχαριστημένους από τις υπηρεσίες σας;
 
Η διατήρηση ευχαρίστησης των πελατών μας βασίζεται σε αρκετούς παράγοντες. Κατ' αρχάς, προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, επιδιώκοντας συνεχώς τη βελτίωση και την καινοτομία. Επιπλέον, δεσμευόμαστε να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας με ευγένεια, επαγγελματισμό και αφοσίωση. Ακούμε τις ανάγκες τους και παρέχουμε προσαρμοσμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες τους. Επιπλέον, δίνουμε έμφαση στην επικοινωνία και τη διαφάνεια, διατηρώντας ανοιχτές γραμμές επικοινωνίας με τους πελάτες μας και ανταποκρινόμαστε άμεσα στα ερωτήματα τους. Τέλος, συνεχώς εκτιμούμε την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή τους, δεσμευόμαστε να διατηρούμε τα υψηλά επίπεδα εξυπηρέτησης και ποιότητας που αναμένουν από εμάς.
 
Ερώτηση: Το Top100 της Ελλάδας είναι μια λίστα με τις 100 καλύτερες εταιρείες σε συγκεκριμένο κλάδο στην Ελλάδα. Παρακαλώ πείτε μου πώς κερδίσατε την τρέχουσα θέση σας στην αγορά σας;
 

Η τρέχουσα θέση μας στην αγορά οφείλεται σε πολλούς παράγοντες που συνδυάζουν την ποιότητα των υπηρεσιών μας, την καινοτομία και την αφοσίωσή μας στην ικανοποίηση των πελατών μας. Σε κάθε βήμα που κάνουμε, προσπαθούμε να σκεφτόμαστε όπως οι πελάτες μας, να αναρωτιόμαστε τι θα χρειαζόμασταν αν ήμασταν στη θέση τους. Με στρατηγική που συνδυάζει αυτούς τους παράγοντες, καταφέραμε να κατακτήσουμε μια θέση που αναγνωρίζει την αξία και τη σημαντική παρουσία μας στην αγορά. Η σταθερή δέσμευσή μας για βελτίωση, καινοτομία και εξυπηρέτηση των πελατών μας ήταν καθοριστικοί παράγοντες που συνέβαλαν σε αυτήν την επιτυχία.

 
Ερώτηση: Top 100 της Ελλάδας βασίζετε στην ικανοποίηση των πελατών και τη δημοτικότητα της εταιρείας. Λοιπόν η ερώτησή μου είναι: Πώς διατηρείτε τον εαυτό σας παρακινημένο και συγκεντρωμένο όλη την ώρα ώστε να πετύχετε αυτά τα αποτελέσματα;
 

Για να διατηρήσουμε τον εαυτό μας παρακινημένο και συγκεντρωμένο, ακολουθούμε μια ισορροπημένη και οργανωμένη προσέγγιση στην καθημερινή μας ρουτίνα. Για να παραμείνουμε παρακινημένοι, επικεντρωμένοι και εμπνευσμένοι, υιοθετούμε μια ποικιλία στρατηγικών. Κατ' αρχάς, θέτουμε συγκεκριμένους και ρεαλιστικούς στόχους, οι οποίοι μας παρέχουν κατευθυντήρια αρχή και μας κινητοποιούν για την επίτευξή τους. Στη συνέχεια, διαχειριζόμαστε τον χρόνο μας αποτελεσματικά, δίνοντας προτεραιότητα στις καθημερινές εργασίες και διασφαλίζοντας παράλληλα χρόνο για ξεκούραση και ανανέωση. Επίσης, αναζητούμε συνεχώς νέες πηγές έμπνευσης και μάθησης, μέσω ανάγνωσης, συμμετοχής σε σεμινάρια και webinars με άλλους επαγγελματίες. Τέλος, ενισχύουμε την αυτοπεποίθησή μας αναγνωρίζοντας τις επιτυχίες μας και μαθαίνοντας από τις αντιξοότητες.

 
Ερώτηση: Πείτε μου αν είστε ευχαριστημένος από την παρουσία σας στο TOP 100 της λίστας της Ελλάδας; Τι θα θέλατε να πείτε στους πελάτες σας;
 

Ναι, είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος. Αυτό δεν θα ήταν δυνατό χωρίς την αφοσίωση και την εξαιρετική εργασία του προσωπικού και των συνεργατών μας. Θέλω να ευχαριστήσω και να εκφράσω την εκτίμησή μου προς όλους τους συνεργάτες και τα μέλη της ομάδας μας για την αφοσίωσή τους, τον επαγγελματισμό τους και τη συνεχή προσπάθειά τους να παρέχουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Χωρίς τη συνεργασία και την αφοσίωσή τους, δεν θα ήμασταν σε θέση να καταφέρουμε αυτή την επίδοση. 

Στους πελάτες μας, θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μας για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή τους. Τους διαβεβαιώνω ότι θα συνεχίσουμε να παρέχουμε τις υψηλότερες προδιαγραφές υπηρεσιών και να εργαζόμαστε σκληρά , προκειμένου να ανταποκριθούμε στις ανάγκες και τις προσδοκίες τους.

 

Είστε ο ιδιοκτήτης αυτής της εταιρείας;

Μάθετε τι έχουμε ετοιμάσει για εσάς.
Κάντε κλικ εδώ
«Συγχαρητήρια στον νικητή!»
Η εταιρεία που παρουσιάστηκε είναι η νικήτρια του διαγωνισμού TOP 100 της Ελλάδας στην κατηγορία Λογιστικά γραφεία . Ανήκει στις TOP 100 εταιρείες του κλάδου στην Ελλάδα.
Δείτε επίσης άλλες εταιρείες σε αυτόν τον κλάδο
Στοιχεία της αξιολόγησης

Δείκτης ικανοποίησης

Ο δείκτης ικανοποιήσης είναι ένας σταθμισμένος μέσος όρος αξιολογήσεων σε όλες τις διαδικτυακές πύλες. Για παράδειγμα, μια εταιρεία έχει βαθμολογία 4/5 στην ιστοσελίδα Α βάσει 10 αξιολογήσεων, στην ιστοσελίδα Β έχει βαθμολογία 5/5 με 90 αξιολογήσεις. Αυτός είναι ο δείκτης ικανοποιήσης που υπολογίζουμε:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Δείκτης δημοτικότητας

Ο δείκτης δημοτικότητας είναι ο αριθμός των αξιολογήσεων, για μια συγκεκριμένη εταιρεία σε σχέση με τον μέγιστο αριθμό των αξιολογήσεων που κατέχει μια επιχείρηση, σε αυτόν τον κλάδο. Έτσι, μια εταιρεία με τις περισσότερες αξιολογήσεις παίρνει 10 πόντους για τον παράγοντα δημοτικότητας και μια εταιρεία με τις μισές λαμβάνει 5 πόντους.
Η εταιρεία σας είναι στη λίστα;
Λάβετε το υλικό μάρκετινγκ σας.
επικοινωνήστε μαζί μας
TOP 100
Φίλωνος 28
18531 Πειραιάς
Ελλάδα

contact@top100ofgreece.eu
Καλέστε μας
2104128019

Συνδεθείτε

για να μεταβείτε στην έκδοση της υποσελίδας του βραβευθέντος