TOP 100 of GREECE: 2023
8.7Τελική βαθμολογία
10Δείκτης ικανοποίησης
5 - googleMaps
5.6Δείκτης δημοτικότητας
84 ακροαματικότητα - googleMaps
britannia tours
+30 231 092 9517
Γρ. Λαμπράκη 108
543 51 Θεσσαλονίκη
Δευτέρα
9:00π.μ.–3:00μ.μ.
Τρίτη
9:00π.μ.–2:00μ.μ.
5:30–9:00μ.μ.
Τετάρτη
9:00π.μ.–3:00μ.μ.
Πέμπτη
9:00π.μ.–2:00μ.μ.
5:30–9:00μ.μ.
Παρασκευή
9:00π.μ.–2:00μ.μ.
5:30–9:00μ.μ.
Σάββατο
10:00π.μ.–2:00μ.μ.

Συνέντευξη με τον βραβευμένο

Ημερομηνία της συνέντευξης: 10.04.2024

                                              Britannia Tours

 

Δημήτριος Γκομούζας: Καλημέρα από το TOP100 OF GREECE! Μπορείτε να μας πείτε πώς αισθάνεστε για τη διάκρισή σας στους 100 κορυφαίους πανελλαδικά στον τομέα των ταξιδιωτικών πρακτορείων;

BRITANNIA TOURS: Είμαστε ενθουσιασμένοι και ταυτόχρονα τιμημένοι που η δουλειά μας και η προσπάθεια όλων αυτών των ετών αναγνωρίζεται σε εθνικό επίπεδο. Η διάκριση αυτή είναι αποτέλεσμα της αφοσίωσης μας στην ικανοποίηση των πελατών μας και της διαρκούς προσπάθειας για βελτίωση.

 

Δημήτριος Γκομούζας: Πώς καταφέρατε να ξεχωρίσετε ανάμεσα στα τόσα ταξιδιωτικά πρακτορεία στην Ελλάδα;

BRITANNIA TOURS: Η επιτυχία μας βασίζεται στην εξατομίκευση των υπηρεσιών μας, προσφέροντας μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προτιμήσεις των πελατών μας. Πιστεύουμε επίσης ότι η στενή σχέση με τους πελάτες μας και η άριστη εξυπηρέτηση παίζουν κεντρικό ρόλο.

 

Δημήτριος Γκομούζας: Τι σημαίνει για εσάς αυτή η διάκριση και πώς σχεδιάζετε να τη χρησιμοποιήσετε στο μέλλον;

BRITANNIA TOURS: Διάκριση είναι αναμφίβολα μια απόδειξη της αφοσίωσης και της ποιότητας της εξυπηρέτησης που προσφέρουμε στους πελάτες μας. Σκοπεύουμε να χρησιμοποιήσουμε αυτήν τη διάκριση ως εργαλείο για να ενισχύσουμε την παρουσία μας στο διαδίκτυο και να βελτιώσουμε περαιτέρω τις υπηρεσίες μας. Το βραβείο TOP100 OF GREECE είναι μια τεράστια τιμή και μια υπενθύμιση ότι οι προσπάθειές μας αναγνωρίζονται και εκτιμώνται.

 

Δημήτριος Γκομούζας: Ποια είναι η φιλοσοφία πίσω από την επιτυχία σας; Υπάρχει κάποιο μυστικό συστατικό;

BRITANNIA TOURS: Η φιλοσοφία μας εδράζεται στην προσωπική επαφή και την προσαρμοσμένη προσφορά υπηρεσιών στους πελάτες μας. Θεωρούμε ότι το 'μυστικό' μας δεν είναι άλλο από την ακρίβεια στην πληροφόρηση, την ειλικρίνεια στις συναλλαγές μας και την παροχή υπηρεσιών που υπερβαίνουν τις προσδοκίες.

 

Δημήτριος Γκομούζας: Τι συμβουλή θα δίνατε σε άλλες επιχειρήσεις που επιδιώκουν να επιτύχουν στον τομέα τους;

BRITANNIA TOURS: Η καλύτερη συμβουλή που θα μπορούσαμε να προσφέρουμε είναι να παραμείνουν αφοσιωμένοι στην ικανοποίηση των πελατών τους και να μην φοβούνται να καινοτομήσουν. Είναι επίσης σημαντικό να παραμένουν προσαρμοστικοί και να εκμεταλλεύονται τις νέες τεχνολογίες για να βελτιώσουν τις υπηρεσίες τους.

 

Δημήτριος Γκομούζας: Τέλος, υπάρχει κάτι που θα θέλατε να μοιραστείτε με τους πελάτες και τους ακόλουθους του TOP100 OF GREECE;

BRITANNIA TOURS: Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους πελάτες μας για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη που μας έχουν δείξει. Αυτή η διάκριση αποτελεί κίνητρο για εμάς να συνεχίσουμε να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Ευχαριστούμε επίσης το TOP100 OF GREECE για αυτή την τιμητική διάκριση και υποσχόμαστε να συνεχίσουμε να ανεβάζουμε τον πήχη όσο αφορά την ποιότητα και την ικανοποίηση των πελατών μας.

 

Δημήτριος Γκομούζας: Σας ευχαριστούμε πολύ για τον χρόνο σας και τις πληροφορίες που μοιραστήκατε μαζί μας. Συγχαρητήρια και πάλι για τη διάκρισή σας!

BRITANNIA TOURS: Ευχαριστούμε εσάς και όλους στο TOP100 OF GREECE! Ανυπομονούμε για τις μελλοντικές επιτυχίες και διακρίσεις.

 

Είστε ο ιδιοκτήτης αυτής της εταιρείας;

Μάθετε τι έχουμε ετοιμάσει για εσάς.
Κάντε κλικ εδώ
«Συγχαρητήρια στον νικητή!»
Η εταιρεία που παρουσιάστηκε είναι η νικήτρια του διαγωνισμού TOP 100 της Ελλάδας στην κατηγορία Ταξιδιωτικά πρακτορεία . Ανήκει στις TOP 100 εταιρείες του κλάδου στην Ελλάδα.
Δείτε επίσης άλλες εταιρείες σε αυτόν τον κλάδο
Στοιχεία της αξιολόγησης

Δείκτης ικανοποίησης

Ο δείκτης ικανοποιήσης είναι ένας σταθμισμένος μέσος όρος αξιολογήσεων σε όλες τις διαδικτυακές πύλες. Για παράδειγμα, μια εταιρεία έχει βαθμολογία 4/5 στην ιστοσελίδα Α βάσει 10 αξιολογήσεων, στην ιστοσελίδα Β έχει βαθμολογία 5/5 με 90 αξιολογήσεις. Αυτός είναι ο δείκτης ικανοποιήσης που υπολογίζουμε:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Δείκτης δημοτικότητας

Ο δείκτης δημοτικότητας είναι ο αριθμός των αξιολογήσεων, για μια συγκεκριμένη εταιρεία σε σχέση με τον μέγιστο αριθμό των αξιολογήσεων που κατέχει μια επιχείρηση, σε αυτόν τον κλάδο. Έτσι, μια εταιρεία με τις περισσότερες αξιολογήσεις παίρνει 10 πόντους για τον παράγοντα δημοτικότητας και μια εταιρεία με τις μισές λαμβάνει 5 πόντους.
Η εταιρεία σας είναι στη λίστα;
Λάβετε το υλικό μάρκετινγκ σας.
επικοινωνήστε μαζί μας
TOP 100
Φίλωνος 28
18531 Πειραιάς
Ελλάδα

contact@top100ofgreece.eu
Καλέστε μας
2104128019

Συνδεθείτε

για να μεταβείτε στην έκδοση της υποσελίδας του βραβευθέντος