Είστε εδώ Αρχική Τυπογραφεία Τυπογραφείο σαπλαχίδης
TOP 100 of GREECE: 2023, 2022, 2021
9.8Τελική βαθμολογία
9.7Δείκτης ικανοποίησης
5 - googleMaps
4.6 - facebook
10Δείκτης δημοτικότητας
80 ακροαματικότητα - googleMaps
47 ακροαματικότητα - facebook
Τυπογραφείο Σαπλαχίδης
+30 2351 074709
Ειρήνης 33
601 34 Κατερίνη
Δευτέρα
9:00π.μ.–2:30μ.μ.
Τρίτη
9:00π.μ.–2:30μ.μ.
6:00–9:00μ.μ.
Τετάρτη
9:00π.μ.–2:30μ.μ.
Πέμπτη
9:00π.μ.–2:30μ.μ.
6:00–9:00μ.μ.
Παρασκευή
9:00π.μ.–2:30μ.μ.
6:00–9:00μ.μ.
Σάββατο
9:00π.μ.–2:30μ.μ.

Συνέντευξη με τον βραβευμένο

Ημερομηνία της συνέντευξης: 24.02.2024

                                                                   Τυπογραφείο Σαπλαχίδης

 

Δημήτριος Γκομούζας: Πείτε μου σας παρακαλώ, ποιο είναι το μυστικό σας για να αποκτήσετε μια τόσο καλή φήμη όπως εσείς στον κλάδο σας;

Τυπογραφείο Σαπλαχίδης: "Το μυστικό μας βασίζεται στην αφοσίωση στην ποιότητα και την εξυπηρέτηση του πελάτη. Δεν σταματάμε ποτέ να αναζητούμε τρόπους για να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας και να προσφέρουμε προστιθέμενη αξία."

 

Δημήτριος Γκομούζας: Το TOP100 OF GREECE είναι διεθνές έργο το οποίο δημιουργείτε με πολύ λεπτομερή τρόπο – οπότε το να είστε στις 100 κορυφαίες επιχειρήσεις στον κλάδο σας δεν είναι εύκολο πράγμα. Όπως καταλαβαίνω – η διατήρηση τόσο υψηλού επιπέδου υπηρεσιών απαιτεί πολλή προσπάθεια και ποιοτική καθημερινή δουλειά έτσι δεν είναι;

Τυπογραφείο Σαπλαχίδης: "Ακριβώς, δεν είναι εύκολο. Απαιτεί συνεχή προσπάθεια, αφοσίωση και πάθος για τη δουλειά μας. Είμαστε συνεχώς σε επαγρύπνηση για να διασφαλίσουμε την υψηλότερη ποιότητα."

 

Δημήτριος Γκομούζας: Από τη βαθμολογία που λάβατε στις κριτικές στους Χάρτες Google ή/και στο Facebook – που είναι και οι πιο δημοφιλείς ιστότοποι κριτικών των πελατών - με εξαιρετικά κααλή βαθμολογία στον κλάδο σας, καταφέρατε να βρίσκεστε στη λίστα του TOP100 OF GREECE. Πώς καταφέρατε να κρατήσετε όλους τους πελάτες σας ευχαριστημένους από τις υπηρεσίες σας;

Τυπογραφείο Σαπλαχίδης: "Ακούμε πάντα τους πελάτες μας και προσπαθούμε να προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας στις ανάγκες τους. Η ευχαρίστηση του πελάτη είναι πάντα η προτεραιότητά μας."

 

Δημήτριος Γκομούζας: Το TOP100 OF GREECE είναι μια λίστα με τις 100 καλύτερες εταιρείες σε συγκεκριμένο κλάδο στην Ελλάδα. Παρακαλώ πείτε μου πώς κερδίσατε την τρέχουσα θέση σας στην αγορά σας;

Τυπογραφείο Σαπλαχίδης: "Η θέση μας στην αγορά είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, καινοτομίας και μιας ισχυρής δέσμευσης στην ποιότητα. Διαρκής εκπαίδευση και επένδυση σε νέες τεχνολογίες."

 

Δημήτριος Γκομούζας: Το TOP100 OF GREECE βασίζεται στην ικανοποίηση των πελατών και τη δημοτικότητα της εταιρείας. Λοιπόν, η ερώτησή μου είναι: Πώς διατηρείτε τον εαυτό σας παρακινημένο και συγκεντρωμένο όλη την ώρα ώστε να πετύχετε αυτά τα αποτελέσματα;

Τυπογραφείο Σαπλαχίδης: "Η παρακίνηση προέρχεται από την πίστη μας στην αξία της δουλειάς μας και την επιθυμία να κάνουμε θετική διαφορά στη ζωή των ανθρώπων. Είμαστε συνεχώς εστιασμένοι στους στόχους μας."

 

Δημήτριος Γκομούζας: Πείτε μου αν είστε ευχαριστημένος από την παρουσία σαςστο TOP100 OF GREECE; Τι θα θέλατε να πείτε στους πελάτες σας;

Τυπογραφείο Σαπλαχίδης: "Είμαστε πολύ υπερήφανοι για την παρουσία μας στη λίστα TOP100 OF GREECE. Θέλω να ευχαριστήσω τους πελάτες μας για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή τους. Η δέσμευσή μας για εξαιρετική ποιότητα και εξυπηρέτηση παραμένει ακλόνητη."

Είστε ο ιδιοκτήτης αυτής της εταιρείας;

Μάθετε τι έχουμε ετοιμάσει για εσάς.
Κάντε κλικ εδώ
«Συγχαρητήρια στον νικητή!»
Η εταιρεία που παρουσιάστηκε είναι η νικήτρια του διαγωνισμού TOP 100 της Ελλάδας στην κατηγορία Τυπογραφεία . Ανήκει στις TOP 100 εταιρείες του κλάδου στην Ελλάδα.
Δείτε επίσης άλλες εταιρείες σε αυτόν τον κλάδο
Στοιχεία της αξιολόγησης

Δείκτης ικανοποίησης

Ο δείκτης ικανοποιήσης είναι ένας σταθμισμένος μέσος όρος αξιολογήσεων σε όλες τις διαδικτυακές πύλες. Για παράδειγμα, μια εταιρεία έχει βαθμολογία 4/5 στην ιστοσελίδα Α βάσει 10 αξιολογήσεων, στην ιστοσελίδα Β έχει βαθμολογία 5/5 με 90 αξιολογήσεις. Αυτός είναι ο δείκτης ικανοποιήσης που υπολογίζουμε:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Δείκτης δημοτικότητας

Ο δείκτης δημοτικότητας είναι ο αριθμός των αξιολογήσεων, για μια συγκεκριμένη εταιρεία σε σχέση με τον μέγιστο αριθμό των αξιολογήσεων που κατέχει μια επιχείρηση, σε αυτόν τον κλάδο. Έτσι, μια εταιρεία με τις περισσότερες αξιολογήσεις παίρνει 10 πόντους για τον παράγοντα δημοτικότητας και μια εταιρεία με τις μισές λαμβάνει 5 πόντους.
Η εταιρεία σας είναι στη λίστα;
Λάβετε το υλικό μάρκετινγκ σας.
επικοινωνήστε μαζί μας
TOP 100
Φίλωνος 28
18531 Πειραιάς
Ελλάδα

contact@top100ofgreece.eu
Καλέστε μας
2104128019

Συνδεθείτε

για να μεταβείτε στην έκδοση της υποσελίδας του βραβευθέντος