TOP 100 of GREECE: 2023, 2022, 2021
9.3Τελική βαθμολογία
10Δείκτης ικανοποίησης
5 - googleMaps
7.5Δείκτης δημοτικότητας
53 ακροαματικότητα - googleMaps
Tanidis | IT
2313252120
Αναλήψεως 18
546 43 Θεσσαλονίκη
Δευτέρα
10:00-16:00
Τρίτη
10:00-16:00
Τετάρτη
10:00-16:00
Πέμπτη
10:00-16:00
Παρασκευή
10:00-16:00
Η Tanidis | IT παρέχει ευέλικτες εταιρικές λύσεις όσον αφορά την γραφιστική, τις ιστοσελίδες και τις διαφημίσεις, ενώ παράλληλα αναλαμβάνει τη δική σας εκπαίδευση ή του προσωπικού της επιχείρησής σας.

Συνέντευξη με τον βραβευμένο

Ημερομηνία της συνέντευξης: 06.12.2022

Tanidis IT

 

  1. Δημήτρης: Πείτε μου σας παρακαλώ, ποιο είναι το μυστικό σας για να αποκτήσετε μια τόσο καλή φήμη όπως εσείς στον κλάδο σας;

Κος  Τανίδης: Αρχικά, στην Tanidis | IT η απόκτηση καλής φήμης δεν είναι αυτοσκοπός, αλλά φυσική συνέπεια του τρόπου με τον οποίο αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας. Κάθε πελάτης είναι για εμάς ένας συνεργάτης με τον οποίο καλούμαστε να χτίσουμε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης και να τον βοηθήσουμε να εξελιχθεί. Ο σεβασμός μας προς αυτόν αποτελεί μία από τις πρωταρχικές αρχές μας. Αυτός ο τρόπος αντιμετώπισης σε συνδυασμό με τα θετικά αποτελέσματα της κάθε συνεργασίας, συνεπάγεται ευχαριστημένους πελάτες, που θα αφήσουν μία θετική κριτική ή/ και θα μιλήσουν για την Tanidis | IT. Αυτό αποτελεί το "μυστικό" μας για την απόκτηση μιας καλής φήμης στον κλάδο του Σχεδιασμού Ιστοσελίδων.

  1. Δημήτρης: Το TOP100 ofGreece είναι διεθνές έργο  το οποίο δημιουργείται  με πολύ λεπτομερή τρόπο – οπότε το να είστε στις 100 κορυφαίες επιχειρήσεις στον κλάδο σας δεν είναι εύκολο πράγμα .Όπως καταλαβαίνω – η διατήρηση τόσο υψηλού επιπέδου υπηρεσιών απαιτεί πολλή προσπάθεια και ποιοτική  καθημερινή δουλειά έτσι δεν είναι;

 

Κος  Τανίδης:  Ακριβώς έτσι! Η διατήρηση υψηλού επιπέδου υπηρεσιών απαιτεί πολλή προσπάθεια και ποιοτική καθημερινή εργασία. Η προσωπική επικοινωνία, η αντιμετώπιση κάθε επιχείρησης ως μοναδικής με τα δικά της ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και η όσο το δυνατόν αμεσότερη εκπλήρωση των αιτημάτων της κάθε μίας από αυτές, απαιτούν συνεχή προσπάθεια, οργάνωση και συγκέντρωση στο αντικείμενο της εργασίας.

 

  1. Δημήτρης: Από ότι βλέπω λάβατε τελική βαθμολογία 8.7 στις κριτικές στους Χάρτες Google ή/και στο Facebook – που είναι και οι πιο δημοφιλείς ισότοποι κριτικών των πελατών - με εξαιρετικά καλή βαθμολογία στον κλάδο σας. Πώς καταφέρατε να κρατήσετε όλους τους πελάτες σας ευχαριστημένους από τις υπηρεσίες σας;

 

Κος  Τανίδης: Ο τρόπος μας για να κρατήσουμε στην Tanidis | IT τους πελάτες μας ευχαριστημένους βασίζεται στο ότι ακούμε και ερευνούμε προσεκτικά τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης. Ανακαλύπτουμε μαζί τις λύσεις που εξυπηρετούν καλύτερα τις ανάγκες τους και τις εφαρμόζουμε προσέχοντας κάθε λεπτομέρεια. Με τον τρόπο αυτό, τα θετικά αποτελέσματα γίνονται γρήγορα πραγματικότητα και ο πελάτης αντιλαμβάνεται την ποιότητα της δουλειάς που γίνεται.

 

  1. Δημήτρης: Το Top100 της Ελλάδας είναι μια λίστα με τις 100 καλύτερες εταιρείες σε συγκεκριμένο κλάδο στην Ελλάδα. Παρακαλώ πείτε μου πώς κερδίσατε την τρέχουσα θέση σας στην αγορά σας;

 

Κος  Τανίδης: Η τρέχουσα θέση της Tanidis | IT στην αγορά αποτελεί απόρροια συνεχούς προσπάθειας των τελευταίων 15 χρόνων. Προσπαθούμε να ενημερωνόμαστε συνεχώς για ο,τι νέο προκύπτει στο χώρο των ιστοσελίδων, ώστε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ξεκινήσαμε με λίγους πελάτες, που με το πέρασμα του χρόνου και λόγω του ότι έμειναν ευχαριστημένοι, μας σύστησαν σε άλλους εν δυνάμει πελάτες. Παράλληλα, τα τελευταία χρόνια, που όλο και περισσότερο από το κοινό μας, έχει εξοικειωθεί με τις κριτικές Google/ Facebook, τους παρακινούμε να αφήσουν τα σχόλια τους σχετικά με τις υπηρεσίες που τους παρέχουμε. Όλα αυτά σε συνδυασμό με την αγάπη μας για αυτό που κάνουμε, είχε ως αποτέλεσμα να κερδίσουμε την τρέχουσα θέση μας στην αγορά.

 

  1. Δημήτρης:  Top 100 της Ελλάδας βασίζεται στην ικανοποίηση των πελατών και τη δημοτικότητα της εταιρείας. Λοιπόν η ερώτησή μου είναι: Πώς διατηρείτε τον εαυτό σας παρακινημένο και συγκεντρωμένο όλη την ώρα ώστε να πετύχετε αυτά τα αποτελέσματα;

 

Κος  Τανίδης: Προκειμένου να πετύχουμε τα συγκεκριμένα αποτελέσματα και να παραμένουμε παρακινημένοι και συγκεντρωμένοι δεν χρειαζόμαστε τίποτα άλλο από τα θετικά σχόλια των πελατών μας. Και μόνο το ότι θα χτυπήσει το τηλέφωνο και θα ακούσουμε "Μπράβο παιδιά! Έγινε το "τάδε".", αποτελεί για εμάς το καλύτερο κίνητρο για να συνεχίσουμε να προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό.

 

  1. Δημήτρης:  Πείτε μου αν είστε ευχαριστημένος από την παρουσία σας στο 2022 TOP 100 της λίστας της Ελλάδας; Τι θα θέλατε να πείτε στους πελάτες σας;

              Κος  Τανίδης: Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από την παρουσία μας στο 2022 Top100 της λίστας της Ελλάδας. Αποτέλεσε για εμάς μία ευχάριστη έκπληξη και μία επιβεβαίωση που δεν περιμέναμε να λάβουμε με τον συγκεκριμένο τρόπο. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κάθε ένα από τους πελάτες μας ξεχωριστά για την ευκαιρία που μας έδωσαν όταν μας εμπιστεύτηκαν και συνεργάστηκαν μαζί μας, για την εμπιστοσύνη που συνεχίζουν να μας δείχνουν, για όλα όσα κερδίζουμε καθημερινά μέσα από κάθε συνεργασία, καθώς και για κάθε θετικό σχόλιο και κριτική τους. Υποσχόμαστε να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας, ώστε να καλύπτουμε τις ανάγκες τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και το 2023 να πετύχουμε μια ακόμα καλύτερη βαθμολογία και μια υψηλότερη θέση στο Top100 Greece στη λίστα των Σχεδιαστών Ιστοσελίδων.

Tanidis | IT Tanidis | IT Tanidis | IT Tanidis | IT Tanidis | IT Tanidis | IT Tanidis | IT

Είστε ο ιδιοκτήτης αυτής της εταιρείας;

Μάθετε τι έχουμε ετοιμάσει για εσάς.
Κάντε κλικ εδώ
«Συγχαρητήρια στον νικητή!»
Η εταιρεία που παρουσιάστηκε είναι η νικήτρια του διαγωνισμού TOP 100 της Ελλάδας στην κατηγορία Σχεδιαστές ιστοσελίδων . Ανήκει στις TOP 100 εταιρείες του κλάδου στην Ελλάδα.
Δείτε επίσης άλλες εταιρείες σε αυτόν τον κλάδο
Στοιχεία της αξιολόγησης

Δείκτης ικανοποίησης

Ο δείκτης ικανοποιήσης είναι ένας σταθμισμένος μέσος όρος αξιολογήσεων σε όλες τις διαδικτυακές πύλες. Για παράδειγμα, μια εταιρεία έχει βαθμολογία 4/5 στην ιστοσελίδα Α βάσει 10 αξιολογήσεων, στην ιστοσελίδα Β έχει βαθμολογία 5/5 με 90 αξιολογήσεις. Αυτός είναι ο δείκτης ικανοποιήσης που υπολογίζουμε:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Δείκτης δημοτικότητας

Ο δείκτης δημοτικότητας είναι ο αριθμός των αξιολογήσεων, για μια συγκεκριμένη εταιρεία σε σχέση με τον μέγιστο αριθμό των αξιολογήσεων που κατέχει μια επιχείρηση, σε αυτόν τον κλάδο. Έτσι, μια εταιρεία με τις περισσότερες αξιολογήσεις παίρνει 10 πόντους για τον παράγοντα δημοτικότητας και μια εταιρεία με τις μισές λαμβάνει 5 πόντους.
Η εταιρεία σας είναι στη λίστα;
Λάβετε το υλικό μάρκετινγκ σας.
επικοινωνήστε μαζί μας
TOP 100
Φίλωνος 28
18531 Πειραιάς
Ελλάδα

contact@top100ofgreece.eu
Καλέστε μας
2104128019

Συνδεθείτε

για να μεταβείτε στην έκδοση της υποσελίδας του βραβευθέντος