TOP 100 of GREECE: 2022, 2021
9.4Τελική βαθμολογία
9.2Δείκτης ικανοποίησης
5 - googleMaps
4.6 - facebook
10Δείκτης δημοτικότητας
6 ακροαματικότητα - googleMaps
319 ακροαματικότητα - facebook
DreamWeaver.Gr
210 74 84 84 5
Λεωφ. Αλεξ. Παπάγου 92 & Ε, Κλάδου 5
15772 Ζωγράφου
Δευτέρα
10:00-19:30
Τρίτη
10:00-19:30
Τετάρτη
10:00-19:30
Πέμπτη
10:00-19:30
Παρασκευή
10:00-19:30

Συνέντευξη με τον βραβευμένο

Ημερομηνία της συνέντευξης: 23.08.2022

DreamWeaver.Gr

  1. Κωνσταντίνος: Πείτε μου σας παρακαλώ, ποιο είναι το μυστικό σας για να αποκτήσετε μια τόσο καλή φήμη όπως εσείς στον κλάδο σας;

 

Κος. Δαβαλάς:  Πρώτα από όλα είναι η συνέπεια και η συνεχή παρουσία επί 21 χρόνια στο κλάδο. Όταν μια επιχείρηση έχει καταφέρει και έχει επιβιώσει σε οποιοδήποτε κλάδο και τομέα  για 21 χρόνια, σημαίνει ότι κάτι κάνει καλά. Πάντα όμως, θα υπάρχουν πράγματα που μπορούν να διορθωθούν για την εξέλιξη της επιχείρησης.

 

  1. Κωνσταντίνος: Το TOP100 ofGreece είναι διεθνές έργο  το οποίο δημιουργείτε με πολύ λεπτομερή τρόπο – οπότε το να είστε στις 100 κορυφαίες επιχειρήσεις στον κλάδο σας δεν είναι εύκολο πράγμα .Όπως καταλαβαίνω – η διατήρηση τόσο υψηλού επιπέδου υπηρεσιών απαιτεί πολλή προσπάθεια και ποιοτική  καθημερινή δουλειά έτσι δεν είναι;

 

Κος Δαβαλάς:  Ακριβώς,  το υψηλό επίπεδο απαιτεί καθημερινή προσπάθεια. Αυτό που μας χαρακτήριζε είναι πως πάρα τα πολλά έτη που βρισκόμαστε σε αυτό το χώρο, το μεράκι είναι αυτό που  μας διατηρεί.

 

  1. Κωνσταντίνος: Από ότι βλέπω λάβατε τελική βαθμολογία 8.7 στις κριτικές στους Χάρτες Google ή/και στο Facebook – που είναι και οι πιο δημοφιλείς ισότοποι κριτικών των πελατών - με εξαιρετικά καλή βαθμολογία στον κλάδο σας. Πώς καταφέρατε να κρατήσετε όλους τους πελάτες σας ευχαριστημένους από τις υπηρεσίες σας;

 

Κος. Δαβαλάς:  Για τον απλούστατο λόγο πως δεν  σχεδιάζουμε απλώς ιστοσελίδες, αλλά επιχειρηματικές εκκινήσεις. Δεν παραμένουμε μόνο στην κατασκευή ιστοσελίδας,  διατηρούμε μια ολιστική προσέγγιση, διότι ξέρουμε ότι ο στόχος κάθε ιστοσελίδας είναι να προσεγγίσει επισκεψιμότητα, άρα και πωλήσεις  για τους πελάτες μας.

 

  1. Κωνσταντίνος: Το Top100 της Ελλάδας είναι μια λίστα με τις 100 καλύτερες εταιρείες σε συγκεκριμένο κλάδο στην Ελλάδα. Παρακαλώ πείτε μου πώς κερδίσατε την τρέχουσα θέση σας στην αγορά σας;

 

Κος. Δαβαλάς: Με την όρεξη για εργασία και με το να έχω προσήλωση στον στόχο μου,  που δεν είναι άλλος από την ικανοποίηση των πελατών μου.

 

  1. Κωνσταντίνος:  Top 100 της Ελλάδας βασίζετε στην ικανοποίηση των πελατών και τη δημοτικότητα της εταιρείας. Λοιπόν η ερώτησή μου είναι: Πώς διατηρείτε τον εαυτό σας παρακινημένο και συγκεντρωμένο όλη την ώρα ώστε να πετύχετε αυτά τα αποτελέσματα;

 

Κος. Δαβαλάς:  Εκτός από το επιχειρηματικό μας κομμάτι, στη  DreamWeaver.Gr ,ένα κομμάτι που μας χαρακτηρίζει είναι το ερευνητικό. Συνεργαζόμαστε με αρκετούς φορείς της εκπαίδευσης και της έρευνας στη χωρά μας. Αυτή η διαδικασία μας κρατά όχι μοντέρνους αλλά δροσερούς, υπό την έννοια της συνεχής ενασχόλησης ενός κλάδου που από τη φύση του εξελίσσεται. Αυτό είναι που μας κρατά ζωντανούς και μπορούμε να διατηρούμε φρέσκια την παρουσία μας.

 

  1. Κωνσταντίνος:  Πείτε μου αν είστε ευχαριστημένος από την παρουσία σας στο 2021 TOP 100 της λίστας της Ελλάδας; Τι θα θέλατε να πείτε στους πελάτες σας;

 

Κος. Δαβαλάς: Θα ήθελα να πω να αντιμετωπίζουν το διαδίκτυο ορθά, σίγουρα κρύβει πολλές και μεγάλες επιχειρηματικές ευκαιρίες, αλλά μαζί με αυτό κρύβει και πάρα πολλούς κινδύνους. Είναι αρκετοί εκείνοι, οι όποιοι κάνουν μια εκκίνηση με ιδία όνειρα και προσδοκίες. Εάν όμως σκεφτεί κάποιος  το τι θέλει  να προσφέρει  στο κόσμο, ποιές είναι η υπηρεσίες και τα προϊόντα και το αναδείξει στην ιστοσελίδα του,  ο κόσμος θα ανταποδώσει την εμπιστοσύνη.

Είστε ο ιδιοκτήτης αυτής της εταιρείας;

Μάθετε τι έχουμε ετοιμάσει για εσάς.
Κάντε κλικ εδώ
«Συγχαρητήρια στον νικητή!»
Η εταιρεία που παρουσιάστηκε είναι η νικήτρια του διαγωνισμού TOP 100 της Ελλάδας στην κατηγορία Σχεδιαστές ιστοσελίδων . Ανήκει στις TOP 100 εταιρείες του κλάδου στην Ελλάδα.
Δείτε επίσης άλλες εταιρείες σε αυτόν τον κλάδο
Στοιχεία της αξιολόγησης

Δείκτης ικανοποίησης

Ο δείκτης ικανοποιήσης είναι ένας σταθμισμένος μέσος όρος αξιολογήσεων σε όλες τις διαδικτυακές πύλες. Για παράδειγμα, μια εταιρεία έχει βαθμολογία 4/5 στην ιστοσελίδα Α βάσει 10 αξιολογήσεων, στην ιστοσελίδα Β έχει βαθμολογία 5/5 με 90 αξιολογήσεις. Αυτός είναι ο δείκτης ικανοποιήσης που υπολογίζουμε:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Δείκτης δημοτικότητας

Ο δείκτης δημοτικότητας είναι ο αριθμός των αξιολογήσεων, για μια συγκεκριμένη εταιρεία σε σχέση με τον μέγιστο αριθμό των αξιολογήσεων που κατέχει μια επιχείρηση, σε αυτόν τον κλάδο. Έτσι, μια εταιρεία με τις περισσότερες αξιολογήσεις παίρνει 10 πόντους για τον παράγοντα δημοτικότητας και μια εταιρεία με τις μισές λαμβάνει 5 πόντους.
Η εταιρεία σας είναι στη λίστα;
Λάβετε το υλικό μάρκετινγκ σας.
επικοινωνήστε μαζί μας
TOP 100
Φίλωνος 28
18531 Πειραιάς
Ελλάδα

contact@top100ofgreece.eu
Καλέστε μας
2104128019

Συνδεθείτε

για να μεταβείτε στην έκδοση της υποσελίδας του βραβευθέντος