Είστε εδώ Αρχική Δερματολόγοι Μάριος κουμουρτζής mdermatologist.gr
TOP 100 of GREECE: 2024
8.7Τελική βαθμολογία
10Δείκτης ικανοποίησης
5 - googleMaps
5.7Δείκτης δημοτικότητας
75 ακροαματικότητα - googleMaps
Μάριος Κουμουρτζής mdermatologist.gr
+30 2421 024029
Τάκη Οικονομάκη 32
382 21 Βόλος
Δευτέρα
10:00 π.μ.–8:00 μ.μ.
Τρίτη
10:00 π.μ.–8:00 μ.μ.
Τετάρτη
10:00 π.μ.–8:00 μ.μ.
Πέμπτη
10:00 π.μ.–8:00 μ.μ.
Παρασκευή
10:00 π.μ.–5:00 μ.μ.

Συνέντευξη με τον βραβευμένο

Ημερομηνία της συνέντευξης: 23.09.2024

                     Μάριος Κουμουρτζής mdermatologist.gr

Δημήτριος Γκομούζας: Καλημέρα σας και συγχαρητήρια για την κατάκτηση του βραβείου TOP100 OF GREECE. Ποιο είναι το μυστικό για την καλή φήμη που έχετε δημιουργήσει στον κλάδο σας;

Μάριος Κουμουρτζής: Καλημέρα σας, ευχαριστώ πολύ για τα συγχαρητήρια. Νομίζω ότι το μυστικό για μια καλή φήμη είναι η επιστημονική κατάρτιση, η συνεχής γνώση, η ειλικρίνεια και ο σεβασμός απέναντι στον ασθενή. Αυτά είναι τα βασικά στοιχεία που μας ξεχωρίζουν.

ΔΓ: Οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες απαιτούν συνεχή προσπάθεια και καθημερινή ποιότητα στη δουλειά. Πώς το διασφαλίζετε αυτό;

ΜΚ: Ακριβώς, η ποιότητα στις υπηρεσίες δεν γνωρίζει ωράριο. Είναι συνεχής η προσπάθεια και η προσοχή στις λεπτομέρειες για την καλύτερη δυνατή φροντίδα των ασθενών μας.

ΔΓ: Τι πιστεύετε ότι ευχαριστεί περισσότερο τους ασθενείς σας και τους διατηρεί ικανοποιημένους;

ΜΚ: Πιστεύω ότι είναι η αμεσότητα με την οποία απαντώ στις ερωτήσεις τους και η αναλυτική ενημέρωση που παρέχω. Επίσης, η σωστή επιλογή της θεραπείας και η παρακολούθηση των αποτελεσμάτων είναι στοιχεία που εκτιμούν ιδιαίτερα.

ΔΓ: Πώς αισθάνεστε για αυτήν τη διάκριση στον διαγωνισμό TOP100 OF GREECE;

ΜΚ: Είναι κάτι που δεν περίμενα, ειλικρινά. Συμβαίνει αυθόρμητα, και αυτό κάνει τη διάκριση ακόμα πιο ιδιαίτερη. Η υποστήριξη από ανθρώπους που έχουν επισκεφθεί το ιατρείο και εξέφρασαν την ικανοποίησή τους είναι για μένα μεγάλη τιμή.

ΔΓ: Πώς καταφέρνετε να διατηρείτε αυτή την εξαιρετική απόδοση και να πετυχαίνετε τέτοια αποτελέσματα;

ΜΚ: Η δερματολογία είναι ένας τομέας με πολύ μεγάλο εύρος κλινικών περιστατικών. Κάθε μέρα είναι διαφορετική, και αυτό διατηρεί το ενδιαφέρον μου. Παρακολουθώ τις τελευταίες κατευθυντήριες οδηγίες, δημοσιεύσεις και συνέδρια για να είμαι πάντα ενημερωμένος με ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει στον τομέα μας.

ΔΓ: Τι θα θέλατε να πείτε στους υπάρχοντες αλλά και στους μελλοντικούς ασθενείς σας;

ΜΚ: Είμαστε εδώ για να φροντίσουμε όλο το φάσμα της δερματολογίας και αφροδισιολογίας. Ό,τι αφορά το δέρμα, είμαστε έτοιμοι να καλύψουμε όλες τις ανάγκες των ασθενών μας.

ΔΓ: Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας. Συγχαρητήρια και πάλι για τη διάκριση και καλή συνέχεια.

ΜΚ: Ευχαριστώ πολύ, κι εγώ εύχομαι ό,τι καλύτερο.

Είστε ο ιδιοκτήτης αυτής της εταιρείας;

Μάθετε τι έχουμε ετοιμάσει για εσάς.
Κάντε κλικ εδώ
«Συγχαρητήρια στον νικητή!»
Η εταιρεία που παρουσιάστηκε είναι η νικήτρια του διαγωνισμού TOP 100 της Ελλάδας στην κατηγορία Δερματολόγοι . Ανήκει στις TOP 100 εταιρείες του κλάδου στην Ελλάδα.
Δείτε επίσης άλλες εταιρείες σε αυτόν τον κλάδο
Στοιχεία της αξιολόγησης

Δείκτης ικανοποίησης

Ο δείκτης ικανοποιήσης είναι ένας σταθμισμένος μέσος όρος αξιολογήσεων σε όλες τις διαδικτυακές πύλες. Για παράδειγμα, μια εταιρεία έχει βαθμολογία 4/5 στην ιστοσελίδα Α βάσει 10 αξιολογήσεων, στην ιστοσελίδα Β έχει βαθμολογία 5/5 με 90 αξιολογήσεις. Αυτός είναι ο δείκτης ικανοποιήσης που υπολογίζουμε:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Δείκτης δημοτικότητας

Ο δείκτης δημοτικότητας είναι ο αριθμός των αξιολογήσεων, για μια συγκεκριμένη εταιρεία σε σχέση με τον μέγιστο αριθμό των αξιολογήσεων που κατέχει μια επιχείρηση, σε αυτόν τον κλάδο. Έτσι, μια εταιρεία με τις περισσότερες αξιολογήσεις παίρνει 10 πόντους για τον παράγοντα δημοτικότητας και μια εταιρεία με τις μισές λαμβάνει 5 πόντους.
Η εταιρεία σας είναι στη λίστα;
Λάβετε το υλικό μάρκετινγκ σας.
επικοινωνήστε μαζί μας
TOP 100
Φίλωνος 28
18531 Πειραιάς
Ελλάδα

contact@top100ofgreece.eu
Καλέστε μας
2104128019

Συνδεθείτε

για να μεταβείτε στην έκδοση της υποσελίδας του βραβευθέντος