Είστε εδώ Αρχική Παιδίατροι Παιδίατρος σοφία μποτσκαριόβα md, phd - pediatrician sofia botskariova md, phd
TOP 100 of GREECE: 2023
8.8Τελική βαθμολογία
10Δείκτης ικανοποίησης
5 - googleMaps
6Δείκτης δημοτικότητας
35 ακροαματικότητα - googleMaps
Παιδίατρος Σοφία Μποτσκαριόβα MD, PhD - Pediatrician... Παιδίατρος Σοφία Μποτσκαριόβα MD, PhD - Pediatrician Sofia Botskariova MD, PhD
+30 697 671 1559
Οσιας Παρασκευής 47
630 80 Νέα Καλλικράτεια
Δευτέρα
10:30-14:00
18:00-21:00
Τρίτη
10:30-14:00
18:00-21:00
Τετάρτη
10:30-14:00
18:00-21:00
Πέμπτη
10:30-14:00
18:00-21:00
Παρασκευή
10:30-14:00
18:00-21:00

Συνέντευξη με τον βραβευμένο

Ημερομηνία της συνέντευξης: 01.08.2024

      Παιδίατρος Σοφία Μποτσκαριόβα MD, PhD - Pediatrician Sofia Botskariova MD, PhD

 

Δημήτριος Γκομούζας: Καλησπέρα σας και συγχαρητήρια για τη διάκριση σας στα βραβεία TOP100 OF GREECE. Ποιο είναι το μυστικό για να έχετε μια τόσο καλή φήμη στον κλάδο σας;

Σοφία Μποτσκαριόβα: Σας ευχαριστώ πολύ. Πιστεύω πως το μυστικό είναι η ειλικρίνεια και ο σεβασμός. Πάντα προσπαθώ να ασκώ το επάγγελμα μου με αγάπη προς τα παιδιά και με απόλυτο σεβασμό προς τους γονείς και τους μικρούς μου ασθενείς.

Δημήτριος Γκομούζας: Η διατήρηση τόσο υψηλού επιπέδου υπηρεσιών απαιτεί πολλή προσπάθεια και ποιοτική καθημερινή δουλειά, έτσι δεν είναι;

Σοφία Μποτσκαριόβα: Συμφωνώ απόλυτα. Είναι αλήθεια πως η καθημερινή ενημέρωση για τις νέες εξελίξεις της ιατρικής, η υπομονή και η αγάπη προς τα παιδιά είναι απαραίτητα στοιχεία. Κάθε χρόνος εμπειρίας κάνει τη δουλειά μας πιο εύκολη και πιο αποτελεσματική, τόσο για εμάς όσο και για τους γονείς και τα παιδιά.

Δημήτριος Γκομούζας: Τι είναι αυτό που πιστεύετε ότι κάνει τους ασθενείς σας και τους γονείς τους να είναι τόσο ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι;

Σοφία Μποτσκαριόβα: Πιστεύω πως η αγάπη και ο σεβασμός προς το επάγγελμα και τους ασθενείς μου είναι το κλειδί. Όταν οι γονείς βλέπουν ότι ασκώ το επάγγελμα μου με πάθος και αφοσίωση, αισθάνονται εμπιστοσύνη και ικανοποίηση.

Δημήτριος Γκομούζας: Πώς έχετε φτάσει στην τρέχουσα θέση της διάκρισης;

Σοφία Μποτσκαριόβα: Είναι δύσκολο να απαντήσω με ακρίβεια, αλλά νομίζω πως η τήρηση των βασικών κανόνων του επαγγελματισμού και η συνεχής βελτίωση μέσω της εμπειρίας και της γνώσης είναι οι κύριοι παράγοντες.

Δημήτριος Γκομούζας: Τι σας κρατάει συγκεντρωμένη και παρακινημένη ώστε να πετύχετε αυτά τα αποτελέσματα;

Σοφία Μποτσκαριόβα: Η καθημερινή ενημέρωση για τις νέες εξελίξεις της ιατρικής, η υπομονή και η αγάπη προς το επάγγελμα είναι τα βασικά στοιχεία που με κρατούν συγκεντρωμένη και παρακινημένη. Η εμπειρία επίσης παίζει μεγάλο ρόλο, καθώς με τα χρόνια γίνεται πιο εύκολη η διαχείριση των καταστάσεων και πιο αισθητή η επίδραση της δουλειάς μας.

Δημήτριος Γκομούζας: Τι θα θέλατε να πείτε στους ήδη γονείς ασθενείς σας και στους μελλοντικούς που μπορεί να σας επισκεφτούν με τα παιδιά τους;

Σοφία Μποτσκαριόβα: Θέλω να τους πω να μην πανικοβάλλονται. Είναι σημαντικό να υπάρχει σωστή ενημέρωση και αυτή μπορούν πάντα να την αναζητήσουν από τον παιδίατρο τους. Εμείς, ως παιδίατροι, υπάρχουμε για να διευκολύνουμε τους γονείς και να τους απαλλάξουμε από το άγχος. Ο στόχος μας είναι να απομακρύνουμε τον φόβο, γιατί δεν είναι φίλος του παιδιού και δεν πρέπει να μεγαλώνει με φοβίες. Η προσπάθεια μας είναι να βοηθήσουμε τους γονείς να αντιμετωπίσουν τους φόβους τους και να τους μετουσιώσουν σε γνώση και ασφάλεια για το παιδί τους.

Δημήτριος Γκομούζας: Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας και τις πολύτιμες απαντήσεις σας. Εύχομαι να συνεχίσετε με την ίδια επιτυχία το εξαιρετικό έργο σας.

Σοφία Μποτσκαριόβα: Σας ευχαριστώ θερμά για τα καλά σας λόγια. Εύχομαι κι εγώ το καλύτερο για όλους μας και για τα παιδιά μας.

Είστε ο ιδιοκτήτης αυτής της εταιρείας;

Μάθετε τι έχουμε ετοιμάσει για εσάς.
Κάντε κλικ εδώ
«Συγχαρητήρια στον νικητή!»
Η εταιρεία που παρουσιάστηκε είναι η νικήτρια του διαγωνισμού TOP 100 της Ελλάδας στην κατηγορία Παιδίατροι . Ανήκει στις TOP 100 εταιρείες του κλάδου στην Ελλάδα.
Δείτε επίσης άλλες εταιρείες σε αυτόν τον κλάδο
Στοιχεία της αξιολόγησης

Δείκτης ικανοποίησης

Ο δείκτης ικανοποιήσης είναι ένας σταθμισμένος μέσος όρος αξιολογήσεων σε όλες τις διαδικτυακές πύλες. Για παράδειγμα, μια εταιρεία έχει βαθμολογία 4/5 στην ιστοσελίδα Α βάσει 10 αξιολογήσεων, στην ιστοσελίδα Β έχει βαθμολογία 5/5 με 90 αξιολογήσεις. Αυτός είναι ο δείκτης ικανοποιήσης που υπολογίζουμε:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Δείκτης δημοτικότητας

Ο δείκτης δημοτικότητας είναι ο αριθμός των αξιολογήσεων, για μια συγκεκριμένη εταιρεία σε σχέση με τον μέγιστο αριθμό των αξιολογήσεων που κατέχει μια επιχείρηση, σε αυτόν τον κλάδο. Έτσι, μια εταιρεία με τις περισσότερες αξιολογήσεις παίρνει 10 πόντους για τον παράγοντα δημοτικότητας και μια εταιρεία με τις μισές λαμβάνει 5 πόντους.
Η εταιρεία σας είναι στη λίστα;
Λάβετε το υλικό μάρκετινγκ σας.
επικοινωνήστε μαζί μας
TOP 100
Φίλωνος 28
18531 Πειραιάς
Ελλάδα

contact@top100ofgreece.eu
Καλέστε μας
2104128019

Συνδεθείτε

για να μεταβείτε στην έκδοση της υποσελίδας του βραβευθέντος