Είστε εδώ Αρχική Ψυχολόγοι Ψυχολογοσ - παναγιωτησ νταϊλακησ
TOP 100 of GREECE: 2023
9.3Τελική βαθμολογία
10Δείκτης ικανοποίησης
5 - googleMaps
7.5Δείκτης δημοτικότητας
54 ακροαματικότητα - googleMaps
ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΑΪΛΑΚΗΣ
+30 694 971 5134
Κομνηνών 12
546 24 Θεσσαλονίκη
Δευτέρα
09:00-22:00
Τρίτη
09:00-22:00
Τετάρτη
09:00-22:00
Πέμπτη
09:00-22:00
Παρασκευή
09:00-22:00
Ο Παναγιώτης Νταϊλάκης είναι Ψυχολόγος, Νευροεπιστήμονας του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ, συγγραφέας και ερευνητής με έδρα στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Προσφέρει ψυχική φροντίδα σε ελληνόφωνους, αγγλόφωνους και ιταλόφωνους θεραπευόμενους. Έχει συνεργαστεί με το τμήμα Ιατρικής Α.Π.Θ. και με την Ελληνική Εταιρεία Αλτζχάιμερ και Συναφών Διαταραχών με στόχο την κατανόηση της σύνθετης λειτουργίας του ανθρώπινου εγκεφάλου και της επίδρασής του στην ψυχική υγεία και την νοητική λειτουργία. Τέλος, έχει διατελέσει χρέη επόπτη πρακτικής άσκησης σπουδαστών του τμήματος Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την κοινωνική μη κυβερνητική οργάνωση της ΑΡΣΙΣ.

Συνέντευξη με τον βραβευμένο

Ημερομηνία της συνέντευξης: 06.08.2024

                         ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΑΪΛΑΚΗΣ

Δημήτριος Γκομούζας: Κύριε Νταηλάκη, συγχαρητήρια για την αναγνώρισή σας στο TOP100 OF GREECE. Πώς αισθάνεστε που είστε ένας από τους κορυφαίους ψυχολόγους στην Ελλάδα;

Παναγιώτης Νταηλάκης: Ευχαριστώ πολύ. Είναι τιμή μου και μεγάλη αναγνώριση της δουλειάς μου. Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα κάτι τέτοιο, καθώς ποτέ δεν είχα στόχο τη διάκριση, αλλά την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στους θεραπευόμενους μου.

ΔΓ: Ποιο πιστεύετε ότι είναι το μυστικό για να έχετε μια καλή φήμη στον κλάδο σας;

ΠΝ: Θα έλεγα ότι το μυστικό είναι ο επαγγελματισμός, η ενσυναίσθηση και η συνεχής εκπαίδευση. Δεν φτάνει μόνο η βασική εκπαίδευση, η γνώση δεν σταματά ποτέ. Πρέπει συνεχώς να ενημερωνόμαστε και να βελτιωνόμαστε.

ΔΓ: Η διατήρηση τόσο υψηλού επιπέδου υπηρεσιών απαιτεί πολλή προσπάθεια και ποιοτική καθημερινή δουλειά. Τι είναι αυτό που κάνει γενικότερα τους ασθενείς σας να είναι ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι;

ΠΝ: Πιστεύω ότι η προσέγγισή μου είναι πιο άμεση, βασίζεται στην ειλικρίνεια και τη διαφάνεια. Όσο επίπονο κι αν είναι, η αλήθεια είναι το μέσο για να λύσουμε πάρα πολλά θέματα στη ζωή μας. Τα άμεσα αποτελέσματα και η προσωπική επαφή με τους θεραπευόμενους είναι επίσης πολύ σημαντικά.

ΔΓ: Πώς πιστεύετε ότι έχετε φτάσει σε αυτή την τρέχουσα θέση της διάκρισης;

ΠΝ: Όπως ανέφερα, δεν περίμενα αυτή τη διάκριση. Πιστεύω ότι τα καλά αποτελέσματα της δουλειάς μου και η αγάπη για το επάγγελμά μου με οδήγησαν εδώ. Είναι σημαντικό να αγαπάς αυτό που κάνεις και να προσπαθείς πάντα για το καλύτερο.

ΔΓ: Τι είναι αυτό που σας κρατάει συγκεντρωμένο και παρακινημένο στο να πετύχετε αυτά τα αποτελέσματα;

ΠΝ: Τα αποτελέσματα και η επαφή με τους θεραπευόμενους μου είναι η κύρια πηγή παρακίνησης. Η εξέλιξη και η βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων με τους οποίους συνεργάζομαι είναι αυτό που με κρατάει συγκεντρωμένο και ενθουσιώδη.

ΔΓ: Τι θα θέλατε να πείτε στους ήδη υπάρχοντες αλλά και στους μελλοντικούς ασθενείς σας;

ΠΝ: Θα ήθελα να τους πω ότι η αλήθεια είναι μία, αλλά υπάρχουν πολλοί δρόμοι για να φτάσουμε σε αυτήν. Μια καλή αρχή είναι η ανάληψη των ευθυνών μας. Αν σκεφτούμε έστω για λίγα λεπτά τι μπορούμε να κάνουμε σήμερα, το αύριο θα είναι καλύτερο. Δεν μπορούμε να μιλάμε για δικαιώματα χωρίς ευθύνες. Χρειάζεται ισορροπία και ανάληψη ευθυνών για να πετύχουμε μια καλύτερη ζωή.

ΔΓ: Σας ευχαριστούμε πολύ για τον χρόνο σας και συγχαρητήρια και πάλι για τη διάκρισή σας.

ΠΝ: Ευχαριστώ πολύ. Εύχομαι ό,τι καλύτερο και σε εσάς.

Είστε ο ιδιοκτήτης αυτής της εταιρείας;

Μάθετε τι έχουμε ετοιμάσει για εσάς.
Κάντε κλικ εδώ
«Συγχαρητήρια στον νικητή!»
Η εταιρεία που παρουσιάστηκε είναι η νικήτρια του διαγωνισμού TOP 100 της Ελλάδας στην κατηγορία Ψυχολόγοι . Ανήκει στις TOP 100 εταιρείες του κλάδου στην Ελλάδα.
Δείτε επίσης άλλες εταιρείες σε αυτόν τον κλάδο
Στοιχεία της αξιολόγησης

Δείκτης ικανοποίησης

Ο δείκτης ικανοποιήσης είναι ένας σταθμισμένος μέσος όρος αξιολογήσεων σε όλες τις διαδικτυακές πύλες. Για παράδειγμα, μια εταιρεία έχει βαθμολογία 4/5 στην ιστοσελίδα Α βάσει 10 αξιολογήσεων, στην ιστοσελίδα Β έχει βαθμολογία 5/5 με 90 αξιολογήσεις. Αυτός είναι ο δείκτης ικανοποιήσης που υπολογίζουμε:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Δείκτης δημοτικότητας

Ο δείκτης δημοτικότητας είναι ο αριθμός των αξιολογήσεων, για μια συγκεκριμένη εταιρεία σε σχέση με τον μέγιστο αριθμό των αξιολογήσεων που κατέχει μια επιχείρηση, σε αυτόν τον κλάδο. Έτσι, μια εταιρεία με τις περισσότερες αξιολογήσεις παίρνει 10 πόντους για τον παράγοντα δημοτικότητας και μια εταιρεία με τις μισές λαμβάνει 5 πόντους.
Η εταιρεία σας είναι στη λίστα;
Λάβετε το υλικό μάρκετινγκ σας.
επικοινωνήστε μαζί μας
TOP 100
Φίλωνος 28
18531 Πειραιάς
Ελλάδα

contact@top100ofgreece.eu
Καλέστε μας
2104128019

Συνδεθείτε

για να μεταβείτε στην έκδοση της υποσελίδας του βραβευθέντος