Είστε εδώ Αρχική SPA Balance massage & hammam
TOP 100 of GREECE: 2023
8.6Τελική βαθμολογία
10Δείκτης ικανοποίησης
5 - googleMaps
5.3Δείκτης δημοτικότητας
80 ακροαματικότητα - googleMaps
Balance Massage & Hammam
+30 2299 072170
Αυλακίου 3
190 03 Πόρτο Ράφτη
Τρίτη
11:00 π.μ.–9:00 μ.μ.
Τετάρτη
11:00 π.μ.–9:00 μ.μ.
Πέμπτη
11:00 π.μ.–9:00 μ.μ.
Παρασκευή
11:00 π.μ.–9:00 μ.μ.
Σάββατο
11:00 π.μ.–9:00 μ.μ.

Συνέντευξη με τον βραβευμένο

Ημερομηνία της συνέντευξης: 21.08.2024

                                                           Balance Massage & Hammam

Δημήτριος Γκομούζας: Καλησπέρα σας και συγχαρητήρια! Η επιχείρησή σας έχει διακριθεί ανάμεσα στις 100 κορυφαίες επιχειρήσεις για το 2023 σε όλη την Ελλάδα, όσον αφορά τον κλάδο και την κατηγορία σας. Πώς αισθάνεστε γι’ αυτή την επιτυχία;

Balance Massage & Hammam: Σας ευχαριστούμε πολύ! Είναι μεγάλη τιμή για εμάς και νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια που το έργο μας αναγνωρίζεται με αυτόν τον τρόπο.

Δ.Γ.: Ποιο πιστεύετε ότι είναι το μυστικό της επιτυχίας σας, που σας οδήγησε σε αυτή την διάκριση;

Balance Massage & Hammam: Πιστεύουμε ότι το σημαντικότερο είναι η ειλικρίνεια απέναντι στους πελάτες μας. Η διατήρηση υψηλού επιπέδου υπηρεσιών απαιτεί καθημερινή προσπάθεια και ποιότητα στη δουλειά μας. Επίσης, η καθαριότητα του χώρου μας και η εξειδίκευση των υπηρεσιών μας παίζουν καθοριστικό ρόλο στην ικανοποίηση των πελατών μας.

Δ.Γ.: Πώς καταφέρνετε να διατηρείτε τον εαυτό σας συγκεντρωμένο και παρακινημένο, ώστε να επιτυγχάνετε αυτά τα αποτελέσματα;

Balance Massage & Hammam: Παρακολουθούμε συνεχώς τη δουλειά μας και φροντίζουμε να εξελισσόμαστε και να συγχρονιζόμαστε με τις τάσεις του κλάδου μας. Αυτό μας βοηθά να διατηρούμε το ενδιαφέρον μας ζωντανό και να παρέχουμε πάντα το καλύτερο στους πελάτες μας.

Δ.Γ.: Τι θα λέγατε στους ήδη πελάτες σας αλλά και σε αυτούς που πιθανόν να γίνουν μελλοντικά πελάτες σας;

Balance Massage & Hammam: Θα τους έλεγα ότι δεν σταματάμε εδώ. Συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε και να γινόμαστε ακόμα καλύτεροι, ώστε να τους προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.

Δ.Γ.: Και πάλι συγχαρητήρια για την επιτυχία σας και ευχόμαστε να συνεχίσετε με τον ίδιο ζήλο και στο μέλλον!

Balance Massage & Hammam: Σας ευχαριστούμε θερμά! Ευχόμαστε σε όλους ένα καλό καλοκαίρι και προσκαλούμε όποιον βρεθεί στο Πόρτο Ράφτη να μας επισκεφθεί για να γνωρίσει από κοντά τις υπηρεσίες μας.

Είστε ο ιδιοκτήτης αυτής της εταιρείας;

Μάθετε τι έχουμε ετοιμάσει για εσάς.
Κάντε κλικ εδώ
«Συγχαρητήρια στον νικητή!»
Η εταιρεία που παρουσιάστηκε είναι η νικήτρια του διαγωνισμού TOP 100 της Ελλάδας στην κατηγορία SPA . Ανήκει στις TOP 100 εταιρείες του κλάδου στην Ελλάδα.
Δείτε επίσης άλλες εταιρείες σε αυτόν τον κλάδο
Στοιχεία της αξιολόγησης

Δείκτης ικανοποίησης

Ο δείκτης ικανοποιήσης είναι ένας σταθμισμένος μέσος όρος αξιολογήσεων σε όλες τις διαδικτυακές πύλες. Για παράδειγμα, μια εταιρεία έχει βαθμολογία 4/5 στην ιστοσελίδα Α βάσει 10 αξιολογήσεων, στην ιστοσελίδα Β έχει βαθμολογία 5/5 με 90 αξιολογήσεις. Αυτός είναι ο δείκτης ικανοποιήσης που υπολογίζουμε:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Δείκτης δημοτικότητας

Ο δείκτης δημοτικότητας είναι ο αριθμός των αξιολογήσεων, για μια συγκεκριμένη εταιρεία σε σχέση με τον μέγιστο αριθμό των αξιολογήσεων που κατέχει μια επιχείρηση, σε αυτόν τον κλάδο. Έτσι, μια εταιρεία με τις περισσότερες αξιολογήσεις παίρνει 10 πόντους για τον παράγοντα δημοτικότητας και μια εταιρεία με τις μισές λαμβάνει 5 πόντους.
Η εταιρεία σας είναι στη λίστα;
Λάβετε το υλικό μάρκετινγκ σας.
επικοινωνήστε μαζί μας
TOP 100
Φίλωνος 28
18531 Πειραιάς
Ελλάδα

contact@top100ofgreece.eu
Καλέστε μας
2104128019

Συνδεθείτε

για να μεταβείτε στην έκδοση της υποσελίδας του βραβευθέντος