TOP 100 of GREECE: 2024, 2023
9.2Τελική βαθμολογία
10Δείκτης ικανοποίησης
5 - googleMaps
7.2Δείκτης δημοτικότητας
114 ακροαματικότητα - googleMaps
MC Beauty Center & Laser
+30 261 181 3513
Παντανάσσης 15
262 21 Πάτρα
Δευτέρα
10:00-20:00
Τρίτη
10:00-20:00
Τετάρτη
10:00-20:00
Πέμπτη
10:00-20:00
Παρασκευή
10:00-20:00

Συνέντευξη με τον βραβευμένο

Ημερομηνία της συνέντευξης: 25.06.2024

                                           MC Beauty Center & Laser

Δημήτριος Γκομούζας (ΔΓ): Καλησπέρα σας και συγχαρητήρια για την κατάκτηση του βραβείου TOP100 OF GREECE. Θα μπορούσα να μιλήσω με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης σας;

MC Beauty Center & Laser (MC): Ναι, είμαι εδώ. Ευχαριστώ πολύ!

ΔΓ: Πώς νιώθετε για την αναγνώριση της επιχείρησής σας με το βραβείο TOP100 OF GREECE;

MC: Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι και υπερήφανοι. Είναι μια επιβεβαίωση των προσπαθειών μας και της αφοσίωσης μας στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών.

ΔΓ: Μπορείτε να μας πείτε λίγα λόγια για την ιστορία της MC Beauty Center & Laser και τις υπηρεσίες που προσφέρετε;

MC: Η MC Beauty Center & Laser ιδρύθηκε με σκοπό να προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες αισθητικής και laser. Παρέχουμε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών που περιλαμβάνει αποτρίχωση με laser, θεραπείες προσώπου και σώματος, καθώς και πολλές άλλες εξειδικευμένες θεραπείες ομορφιάς.

ΔΓ: Τι πιστεύετε ότι σας διαφοροποιεί από τους ανταγωνιστές σας και σας οδήγησε στην κατάκτηση αυτού του βραβείου;

MC: Πιστεύουμε ότι η αφοσίωσή μας στην ποιότητα και την ικανοποίηση των πελατών μας είναι αυτό που μας ξεχωρίζει. Χρησιμοποιούμε τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και τα πιο ασφαλή προϊόντα για να εξασφαλίσουμε τα καλύτερα αποτελέσματα. Επιπλέον, το προσωπικό μας είναι καλά εκπαιδευμένο και πάντα πρόθυμο να προσφέρει εξαιρετική εξυπηρέτηση.

ΔΓ: Ποια είναι τα μελλοντικά σας σχέδια για την επιχείρηση;

MC: Σκοπεύουμε να επεκτείνουμε τις υπηρεσίες μας και να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Επίσης, σχεδιάζουμε να επενδύσουμε σε νέες τεχνολογίες και να ενισχύσουμε την παρουσία μας στο διαδίκτυο και τα κοινωνικά μέσα.

ΔΓ: Πώς σκοπεύετε να αξιοποιήσετε το βραβείο TOP100 OF GREECE στο μέλλον;

MC: Το βραβείο αυτό θα αποτελέσει ένα σημαντικό εργαλείο για την προώθηση της επιχείρησής μας. Σκοπεύουμε να το αναδείξουμε σε όλες μας τις διαφημιστικές καμπάνιες, στον ιστότοπο μας και στα κοινωνικά μέσα, για να ενημερώσουμε τους πελάτες μας για την αναγνώριση που έχουμε λάβει.

ΔΓ: Υπάρχει κάτι άλλο που θα θέλατε να προσθέσετε;

MC: Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους πελάτες μας για την υποστήριξή τους και την εμπιστοσύνη τους. Χωρίς αυτούς, δεν θα μπορούσαμε να έχουμε φτάσει εδώ. Επίσης, ευχαριστούμε την ομάδα του TOP100 OF GREECE για αυτήν την τιμητική διάκριση.

ΔΓ: Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας και πάλι συγχαρητήρια!

MC: Ευχαριστούμε πολύ! Να είστε καλά.

Είστε ο ιδιοκτήτης αυτής της εταιρείας;

Μάθετε τι έχουμε ετοιμάσει για εσάς.
Κάντε κλικ εδώ
«Συγχαρητήρια στον νικητή!»
Η εταιρεία που παρουσιάστηκε είναι η νικήτρια του διαγωνισμού TOP 100 της Ελλάδας στην κατηγορία Ιατρείο αποτρίχωσης και περιποίησης laser . Ανήκει στις TOP 100 εταιρείες του κλάδου στην Ελλάδα.
Δείτε επίσης άλλες εταιρείες σε αυτόν τον κλάδο
Στοιχεία της αξιολόγησης

Δείκτης ικανοποίησης

Ο δείκτης ικανοποιήσης είναι ένας σταθμισμένος μέσος όρος αξιολογήσεων σε όλες τις διαδικτυακές πύλες. Για παράδειγμα, μια εταιρεία έχει βαθμολογία 4/5 στην ιστοσελίδα Α βάσει 10 αξιολογήσεων, στην ιστοσελίδα Β έχει βαθμολογία 5/5 με 90 αξιολογήσεις. Αυτός είναι ο δείκτης ικανοποιήσης που υπολογίζουμε:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Δείκτης δημοτικότητας

Ο δείκτης δημοτικότητας είναι ο αριθμός των αξιολογήσεων, για μια συγκεκριμένη εταιρεία σε σχέση με τον μέγιστο αριθμό των αξιολογήσεων που κατέχει μια επιχείρηση, σε αυτόν τον κλάδο. Έτσι, μια εταιρεία με τις περισσότερες αξιολογήσεις παίρνει 10 πόντους για τον παράγοντα δημοτικότητας και μια εταιρεία με τις μισές λαμβάνει 5 πόντους.
Η εταιρεία σας είναι στη λίστα;
Λάβετε το υλικό μάρκετινγκ σας.
επικοινωνήστε μαζί μας
TOP 100
Φίλωνος 28
18531 Πειραιάς
Ελλάδα

contact@top100ofgreece.eu
Καλέστε μας
2104128019

Συνδεθείτε

για να μεταβείτε στην έκδοση της υποσελίδας του βραβευθέντος