Είστε εδώ Αρχική Εστιατόρια Burgers Paul’s burger
TOP 100 of GREECE: 2023
8.5Τελική βαθμολογία
9.8Δείκτης ικανοποίησης
4.9 - googleMaps
5.4Δείκτης δημοτικότητας
150 ακροαματικότητα - googleMaps
Paul’s Burger
+30 231 042 1322
Γεώργιου Παπανδρέου 38
546 46 Θεσσαλονίκη
Κυριακή
1:00 μ.μ.–1:00 π.μ.
Τρίτη
1:00 μ.μ.–1:00 π.μ.
Τετάρτη
1:00 μ.μ.–1:00 π.μ.
Πέμπτη
1:00 μ.μ.–1:00 π.μ.
Παρασκευή
1:00 μ.μ.–1:00 π.μ.
Σάββατο
1:00 μ.μ.–1:00 π.μ.

Συνέντευξη με τον βραβευμένο

Ημερομηνία της συνέντευξης: 22.02.2024

 

                                                                    Paul’s Burger

 

Δημήτριος Γκομούζας: Πώς ξεκίνησε η περιπέτειά σας με τη γαστρονομία και τι σας ώθησε να δημιουργήσετε το Paul’s Burger;


Paul’s Burger: Η πάθος μας για το μαγείρεμα και η επιθυμία μας να προσφέρουμε στους ανθρώπους μπέργκερ υψηλής ποιότητας μας ώθησαν να ανοίξουμε το Paul’s Burger. Θέλαμε να δημιουργήσουμε έναν χώρο όπου κάθε μπέργκερ παρασκευάζεται με τα καλύτερα συστατικά.

 

Δημήτριος Γκομούζας: Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας σας στον γαστρονομικό κλάδο που σας επέτρεψε να φτάσετε σε τόσο υψηλή θέση στον κατάλογο TOP100 OF GREECE.


Paul’s Burger: Το μυστικό της επιτυχίας μας βασίζεται στην αδιάκοπη προσπάθεια για τελειότητα και τη φρεσκάδα των προϊόντων μας. Κάθε συστατικό επιλέγεται προσεκτικά, ενώ το κρέας μας προμηθεύεται καθημερινά από τοπικούς προμηθευτές.

 

Δημήτριος Γκομούζας: Η διατήρηση υψηλής ποιότητας υπηρεσιών απαιτεί πολλή δουλειά. Πώς αντιμετωπίζετε αυτή την πρόκληση καθημερινά;


Paul’s Burger: Επικεντρωνόμαστε στην εκπαίδευση του προσωπικού μας και τη διατήρηση υψηλών προτύπων. Η ομάδα μας αποτελείται από παθιασμένους ανθρώπους που μοιράζονται την αγάπη μας για την εξαιρετική κουζίνα.

 

Δημήτριος Γκομούζας: Πώς διατηρείτε την κινητήρια δύναμη και τη συγκέντρωσή σασας όλη την ώρα;


Paul’s Burger: Η κινητήρια δύναμη μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας. Κάθε μέρα προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε, και οι θετικές τους κριτικές είναι η καλύτερη ανταμοιβή για εμάς.

 

Δημήτριος Γκομούζας: Ποια είναι τα σχέδια και οι προσδοκίες σας για το μέλλον στο πλαίσιο του TOP100 OF GREECE;


Paul’s Burger: Σχεδιάζουμε περαιτέρω ανάπτυξη και καινοτομίες στο μενού μας. Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε την υψηλή θέση μας στην κατάταξη και να συνεχίσουμε να ικανοποιούμε τους πελάτες μας.

 

Δημήτριος Γκομούζας: Είστε ικανοποιημένοι με την παρουσία σας στο TOP100 OF GREECE 2023; Τι θα θέλατε να πείτε στους πελάτες σας;


Paul’s Burger: Είναι μεγάλη τιμή για εμάς και επιβεβαίωση της σκληρής δουλειάς ολόκληρης της ομάδας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους πελάτες μας για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη τους, που αποτελούν τη μεγαλύτερη κινητήρια δύναμη για εμάς.

 

 

Είστε ο ιδιοκτήτης αυτής της εταιρείας;

Μάθετε τι έχουμε ετοιμάσει για εσάς.
Κάντε κλικ εδώ
«Συγχαρητήρια στον νικητή!»
Η εταιρεία που παρουσιάστηκε είναι η νικήτρια του διαγωνισμού TOP 100 της Ελλάδας στην κατηγορία Εστιατόρια Burgers . Ανήκει στις TOP 100 εταιρείες του κλάδου στην Ελλάδα.
Δείτε επίσης άλλες εταιρείες σε αυτόν τον κλάδο
Στοιχεία της αξιολόγησης

Δείκτης ικανοποίησης

Ο δείκτης ικανοποιήσης είναι ένας σταθμισμένος μέσος όρος αξιολογήσεων σε όλες τις διαδικτυακές πύλες. Για παράδειγμα, μια εταιρεία έχει βαθμολογία 4/5 στην ιστοσελίδα Α βάσει 10 αξιολογήσεων, στην ιστοσελίδα Β έχει βαθμολογία 5/5 με 90 αξιολογήσεις. Αυτός είναι ο δείκτης ικανοποιήσης που υπολογίζουμε:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Δείκτης δημοτικότητας

Ο δείκτης δημοτικότητας είναι ο αριθμός των αξιολογήσεων, για μια συγκεκριμένη εταιρεία σε σχέση με τον μέγιστο αριθμό των αξιολογήσεων που κατέχει μια επιχείρηση, σε αυτόν τον κλάδο. Έτσι, μια εταιρεία με τις περισσότερες αξιολογήσεις παίρνει 10 πόντους για τον παράγοντα δημοτικότητας και μια εταιρεία με τις μισές λαμβάνει 5 πόντους.
Η εταιρεία σας είναι στη λίστα;
Λάβετε το υλικό μάρκετινγκ σας.
επικοινωνήστε μαζί μας
TOP 100
Φίλωνος 28
18531 Πειραιάς
Ελλάδα

contact@top100ofgreece.eu
Καλέστε μας
2104128019

Συνδεθείτε

για να μεταβείτε στην έκδοση της υποσελίδας του βραβευθέντος