Είστε εδώ Αρχική Ιταλική Κουζίνα Tsaperdona pizza pasta
TOP 100 of GREECE: 2023, 2022
9.7Τελική βαθμολογία
9.6Δείκτης ικανοποίησης
4.8 - googleMaps
9.8Δείκτης δημοτικότητας
2038 ακροαματικότητα - googleMaps
Tsaperdona pizza pasta
+30 2241 090525
Ιερού Λόχου 48
851 01 Ιαλυσός
Κυριακή
1:00 μ.μ.–12:00 π.μ.
Δευτέρα
1:00 μ.μ.–12:00 π.μ.
Τρίτη
1:00 μ.μ.–12:00 π.μ.
Τετάρτη
1:00 μ.μ.–12:00 π.μ.
Πέμπτη
1:00 μ.μ.–12:00 π.μ.
Παρασκευή
1:00 μ.μ.–12:00 π.μ.
Σάββατο
1:00 μ.μ.–12:00 π.μ.
Αυθεντικές Ιταλικές γεύσεις. Φρεσκοψημένη Pizza στον ξυλόφουρνο. Η μοναδική τρατορία στη Ρόδο.

Συνέντευξη με τον βραβευμένο

Ημερομηνία της συνέντευξης: 16.07.2024

                                                      Tsaperdona pizza pasta

Δημήτριος Γκομούζας: Γεια σας! Σήμερα έχουμε τη χαρά να συνομιλήσουμε με τον νικητή του βραβείου TOP100 OF GREECE στην κατηγορία της καλύτερης πιτσαρίας - Tsaperdona Pizza Pasta. Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να μας μιλήσετε. Παρακαλώ, συστηθείτε στους αναγνώστες μας.

Tsaperdona Pizza Pasta: Σας ευχαριστούμε πολύ για την πρόσκληση! Ονομάζομαστε Tsaperdona Pizza Pasta και διευθύνουμε ένα ιταλικό εστιατόριο που προσφέρει αυθεντικά ιταλικά πιάτα, παρασκευασμένα με υλικά υψηλής ποιότητας που εισάγονται απευθείας από την Ιταλία, κυρίως από το Μιλάνο. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες στους πελάτες μας.

Δημήτριος Γκομούζας: Ποιοι είναι οι κύριοι παράγοντες που σας επέτρεψαν να αποκτήσετε τόσο καλή φήμη και να κερδίσετε αυτό το διάσημο βραβείο;

Tsaperdona Pizza Pasta: Πρώτα απ' όλα, είναι η αγάπη και ο σεβασμός προς τον πελάτη. Χρησιμοποιούμε μόνο αυθεντικά ιταλικά υλικά, κάτι που εγγυάται την υψηλότερη ποιότητα των πιάτων μας. Έχουμε επίσης μια πλούσια λίστα ιταλικών κρασιών και υψηλά πρότυπα εξυπηρέτησης, τόσο στην κουζίνα όσο και στο σέρβις. Αυτά τα στοιχεία μας επιτρέπουν να διατηρούμε υψηλή την ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Δημήτριος Γκομούζας: Η διατήρηση ενός τόσο υψηλού επιπέδου υπηρεσιών απαιτεί προφανώς πολύ κόπο. Πώς το καταφέρνετε καθημερινά;

Tsaperdona Pizza Pasta: Είναι αλήθεια, απαιτεί καθημερινή δουλειά και δέσμευση. Είμαστε πάντα κοντά στους πελάτες μας, προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας και δεν επαναπαυόμαστε ποτέ. Το μότο μας είναι: "Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο". Έτσι, επιδιώκουμε συνεχώς την τελειότητα.

Δημήτριος Γκομούζας: Πώς καταφέρνετε να διατηρείτε τους πελάτες σας ικανοποιημένους για μεγάλο χρονικό διάστημα;

Tsaperdona Pizza Pasta: Ανανεώνουμε το μενού μας κάθε έξι μήνες, εισάγοντας νέα, καινοτόμα πιάτα. Φροντίζουμε να προσφέρουμε πάντα κάτι καινούργιο και φρέσκο στους πελάτες μας. Ακολουθούμε τις τελευταίες γαστρονομικές τάσεις και προσπαθούμε να είμαστε στην πρώτη γραμμή όσον αφορά την ποιότητα και την καινοτομία.

Δημήτριος Γκομούζας: Τι σας οδήγησε να επιτύχετε αυτή τη σημαντική θέση στην αγορά;

Tsaperdona Pizza Pasta: Όλα ξεκίνησαν από την αγάπη και τη στήριξη των πελατών μας. Από ένα μικρό μαγαζί 40 τετραγωνικών μέτρων, μεγαλώσαμε σε τρία συνδεδεμένα καταστήματα με συνολική επιφάνεια 190 τετραγωνικών μέτρων. Χάρη στην εμπιστοσύνη και τη στήριξη των πελατών μας, καταφέραμε να επιτύχουμε τόσα πολλά.

Δημήτριος Γκομούζας: Τι σας κινητοποιεί να συνεχίζετε και να πετυχαίνετε τέτοιες διακρίσεις;

Tsaperdona Pizza Pasta: Είναι η ευθύνη που νιώθουμε προς τους πελάτες μας και την ομάδα μας. Το εστιατόριό μας δημιουργήθηκε με πολλή αγάπη και αφοσίωση, και προσπαθούμε συνεχώς να διατηρούμε το υψηλό επίπεδο του, ώστε οι πελάτες μας να είναι πάντα ευχαριστημένοι.

Δημήτριος Γκομούζας: Τέλος, τι θα θέλατε να πείτε στους παρόντες και μελλοντικούς πελάτες σας;

Tsaperdona Pizza Pasta: Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους πελάτες μας για τη στήριξή τους τα τελευταία πέντε χρόνια. Για τους μελλοντικούς πελάτες μας, μια δοκιμή θα τους πείσει για την ποιότητα των πιάτων μας.

Δημήτριος Γκομούζας: Σας ευχαριστώ πολύ για τη συζήτηση. Συγχαρητήρια για την επιτυχία σας και σας εύχομαι καλή συνέχεια!

Tsaperdona Pizza Pasta: Σας ευχαριστούμε πολύ! Είναι για εμάς μεγάλη χαρά και κίνητρο για να συνεχίσουμε την καλή δουλειά.

Tsaperdona pizza pasta Tsaperdona pizza pasta Tsaperdona pizza pasta Tsaperdona pizza pasta Tsaperdona pizza pasta Tsaperdona pizza pasta Tsaperdona pizza pasta Tsaperdona pizza pasta Tsaperdona pizza pasta Tsaperdona pizza pasta Tsaperdona pizza pasta Tsaperdona pizza pasta

Είστε ο ιδιοκτήτης αυτής της εταιρείας;

Μάθετε τι έχουμε ετοιμάσει για εσάς.
Κάντε κλικ εδώ
«Συγχαρητήρια στον νικητή!»
Η εταιρεία που παρουσιάστηκε είναι η νικήτρια του διαγωνισμού TOP 100 της Ελλάδας στην κατηγορία Ιταλική Κουζίνα . Ανήκει στις TOP 100 εταιρείες του κλάδου στην Ελλάδα.
Δείτε επίσης άλλες εταιρείες σε αυτόν τον κλάδο
Στοιχεία της αξιολόγησης

Δείκτης ικανοποίησης

Ο δείκτης ικανοποιήσης είναι ένας σταθμισμένος μέσος όρος αξιολογήσεων σε όλες τις διαδικτυακές πύλες. Για παράδειγμα, μια εταιρεία έχει βαθμολογία 4/5 στην ιστοσελίδα Α βάσει 10 αξιολογήσεων, στην ιστοσελίδα Β έχει βαθμολογία 5/5 με 90 αξιολογήσεις. Αυτός είναι ο δείκτης ικανοποιήσης που υπολογίζουμε:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Δείκτης δημοτικότητας

Ο δείκτης δημοτικότητας είναι ο αριθμός των αξιολογήσεων, για μια συγκεκριμένη εταιρεία σε σχέση με τον μέγιστο αριθμό των αξιολογήσεων που κατέχει μια επιχείρηση, σε αυτόν τον κλάδο. Έτσι, μια εταιρεία με τις περισσότερες αξιολογήσεις παίρνει 10 πόντους για τον παράγοντα δημοτικότητας και μια εταιρεία με τις μισές λαμβάνει 5 πόντους.
Η εταιρεία σας είναι στη λίστα;
Λάβετε το υλικό μάρκετινγκ σας.
επικοινωνήστε μαζί μας
TOP 100
Φίλωνος 28
18531 Πειραιάς
Ελλάδα

contact@top100ofgreece.eu
Καλέστε μας
2104128019

Συνδεθείτε

για να μεταβείτε στην έκδοση της υποσελίδας του βραβευθέντος