Είστε εδώ Αρχική Καταστήματα παγωτών Gelato arte italiana
TOP 100 of GREECE: 2023
8.7Τελική βαθμολογία
9.4Δείκτης ικανοποίησης
4.7 - googleMaps
7.1Δείκτης δημοτικότητας
607 ακροαματικότητα - googleMaps
Gelato Arte Italiana
+30 2299 073733
Λεωφ. Πόρτο Ράφτη 38 χλμ
190 03 Πόρτο Ράφτη
Κυριακή
12:00 μ.μ.–10:30 π.μ.
Τρίτη
12:00 μ.μ.–10:30 π.μ.
Τετάρτη
12:00 μ.μ.–10:30 π.μ.
Πέμπτη
12:00 μ.μ.–10:30 π.μ.
Παρασκευή
12:00 μ.μ.–10:30 π.μ.
Σάββατο
12:00 μ.μ.–10:30 π.μ.

Συνέντευξη με τον βραβευμένο

Ημερομηνία της συνέντευξης: 02.07.2024

                                                   Gelato Arte Italiana

 

Δημήτριος Γκομούζας: Καλησπέρα σας. Πρώτα απ' όλα, συγχαρητήρια για τη νίκη σας στο TOP100 OF GREECE. Μπορείτε να μας πείτε λίγα λόγια για την εταιρεία σας;

Gelato Arte Italiana: Σας ευχαριστούμε πολύ. Η Gelato Arte Italiana ιδρύθηκε το 2013 και εδώ και 11 χρόνια προσφέρουμε στους πελάτες μας αυθεντικό ιταλικό παγωτό. Ξεκινήσαμε με λίγες γεύσεις, αλλά στην πορεία εμπλουτίσαμε τη συλλογή μας, φτάνοντας σήμερα να προσφέρουμε 48 διαφορετικές γεύσεις.

ΔΓ: Ποιο πιστεύετε ότι είναι το μυστικό της επιτυχίας σας;

GAI: Το μυστικό μας είναι η καλή εξυπηρέτηση και το άριστο προϊόν. Χρησιμοποιούμε μόνο υλικά υψηλής ποιότητας και δίνουμε μεγάλη προσοχή στη διαδικασία παραγωγής. Επιπλέον, προσπαθούμε πάντα να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια μοναδική εμπειρία, τόσο με τις γεύσεις μας όσο και με την εξυπηρέτηση που τους παρέχουμε.

ΔΓ: Πώς καταφέρατε να διατηρήσετε τόσο υψηλό επίπεδο υπηρεσιών όλα αυτά τα χρόνια;

GAI: Η διατήρηση του υψηλού επιπέδου απαιτεί καθημερινή προσπάθεια, πολλές ώρες εργασίας και θυσίες. Είναι σημαντικό να προσέχουμε κάθε λεπτομέρεια και να ακούμε τους πελάτες μας, ώστε να βελτιωνόμαστε συνεχώς.

ΔΓ: Τι ξεχωρίζει τη Gelato Arte Italiana από άλλες εταιρείες παγωτού;

GAI: Εκτός από την ποικιλία των γεύσεων μας, έχουμε δημιουργήσει χειροποίητα παγωτίνια, τα οποία οι πελάτες μας αγαπούν ιδιαίτερα. Είναι κάτι μοναδικό που δεν βρίσκουν εύκολα αλλού. Επίσης, δίνουμε μεγάλη σημασία στην καθαριότητα και στην αισθητική του καταστήματός μας.

ΔΓ: Πώς κερδίσατε την τρέχουσα θέση σας στην αγορά;

GAI: Με το άριστο προϊόν μας και την καλή εξυπηρέτηση. Η καθαριότητα και η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι επίσης καθοριστικά στοιχεία που μας βοήθησαν να ξεχωρίσουμε. Επιπλέον, η συνεχής προσπάθεια για βελτίωση και η αφοσίωσή μας στους πελάτες μας παίζουν σημαντικό ρόλο.

ΔΓ: Ποιο είναι το μυστικό για να παραμείνετε συγκεντρωμένοι και παρακινημένοι ώστε να πετυχαίνετε αυτά τα αποτελέσματα;

GAI: Οι πελάτες μας είναι η κύρια πηγή έμπνευσης και κίνητρου. Θέλουμε να κρατήσουμε το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών μας και να ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες τους. Η ικανοποίησή τους είναι για εμάς η μεγαλύτερη ανταμοιβή.

ΔΓ: Τι θα θέλατε να πείτε στους ήδη πελάτες σας, αλλά και στους πιθανούς μελλοντικούς πελάτες;

GAI: Στους ήδη πελάτες μας θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια. Για τους μελλοντικούς πελάτες, τους προσκαλούμε να έρθουν να δοκιμάσουν τα προϊόντα μας και να τους υποσχεθούμε ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να τους ικανοποιήσουμε.

ΔΓ: Ευχαριστούμε πολύ για τον χρόνο σας και συγχαρητήρια και πάλι για τη νίκη σας στο TOP100 OF GREECE.

GAI: Σας ευχαριστούμε πολύ. Να είστε καλά.

Είστε ο ιδιοκτήτης αυτής της εταιρείας;

Μάθετε τι έχουμε ετοιμάσει για εσάς.
Κάντε κλικ εδώ
«Συγχαρητήρια στον νικητή!»
Η εταιρεία που παρουσιάστηκε είναι η νικήτρια του διαγωνισμού TOP 100 της Ελλάδας στην κατηγορία Καταστήματα παγωτών . Ανήκει στις TOP 100 εταιρείες του κλάδου στην Ελλάδα.
Δείτε επίσης άλλες εταιρείες σε αυτόν τον κλάδο
Στοιχεία της αξιολόγησης

Δείκτης ικανοποίησης

Ο δείκτης ικανοποιήσης είναι ένας σταθμισμένος μέσος όρος αξιολογήσεων σε όλες τις διαδικτυακές πύλες. Για παράδειγμα, μια εταιρεία έχει βαθμολογία 4/5 στην ιστοσελίδα Α βάσει 10 αξιολογήσεων, στην ιστοσελίδα Β έχει βαθμολογία 5/5 με 90 αξιολογήσεις. Αυτός είναι ο δείκτης ικανοποιήσης που υπολογίζουμε:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Δείκτης δημοτικότητας

Ο δείκτης δημοτικότητας είναι ο αριθμός των αξιολογήσεων, για μια συγκεκριμένη εταιρεία σε σχέση με τον μέγιστο αριθμό των αξιολογήσεων που κατέχει μια επιχείρηση, σε αυτόν τον κλάδο. Έτσι, μια εταιρεία με τις περισσότερες αξιολογήσεις παίρνει 10 πόντους για τον παράγοντα δημοτικότητας και μια εταιρεία με τις μισές λαμβάνει 5 πόντους.
Η εταιρεία σας είναι στη λίστα;
Λάβετε το υλικό μάρκετινγκ σας.
επικοινωνήστε μαζί μας
TOP 100
Φίλωνος 28
18531 Πειραιάς
Ελλάδα

contact@top100ofgreece.eu
Καλέστε μας
2104128019

Συνδεθείτε

για να μεταβείτε στην έκδοση της υποσελίδας του βραβευθέντος