Είστε εδώ Αρχική Λογιστικά γραφεία Infotax accounting services
TOP 100 of GREECE: 2023, 2022
9Τελική βαθμολογία
10Δείκτης ικανοποίησης
5 - googleMaps
6.5Δείκτης δημοτικότητας
40 ακροαματικότητα - googleMaps
INFOTAX ACCOUNTING SERVICES
+30 231 084 0030
Μαντινείας 62
542 48 Θεσσαλονίκη
Δευτέρα
9:00π.μ.–5:00μ.μ.
Τρίτη
9:00π.μ.–5:00μ.μ.
Τετάρτη
9:00π.μ.–5:00μ.μ.
Πέμπτη
9:00π.μ.–9:00μ.μ.
Παρασκευή
9:00π.μ.–5:00μ.μ.

Συνέντευξη με τον βραβευμένο

Ημερομηνία της συνέντευξης: 06.04.2024

                                                            INFOTAX ACCOUNTING SERVICES

 

Δημήτριος Γκομούζας: Καλησπέρα σας! Θα ήθελα πρώτα απ' όλα να σας συγχαρώ εκ μέρους των TOP100 OF GREECE για την διάκρισή σας ανάμεσα στα κορυφαία λογιστικά γραφεία στην Ελλάδα για το έτος 2023. Πώς αισθάνεστε για αυτήν την επίτευξη;

NFOTAX ACCOUNTING SERVICES: Είναι μια τιμή για εμάς να αναγνωρίζεται η προσπάθεια και η ποιότητα της εργασίας μας σε εθνικό επίπεδο. Η δέσμευσή μας προς τους πελάτες μας και η επιδίωξη για την προσφορά υψηλού επιπέδου υπηρεσιών είναι αυτό που μας οδήγησε εδώ.

 

Δημήτριος Γκομούζας: Μπορείτε να μας πείτε το μυστικό πίσω από την επιτυχία σας;

NFOTAX ACCOUNTING SERVICES: Κατά την γνώμη μας, το μυστικό είναι η εστίαση στην ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μας. Προσπαθούμε να προστατεύουμε τις επιχειρήσεις από πρόστιμα και να τους καθοδηγούμε προς καλύτερες χρηματικές αποδόσεις.

 

Δημήτριος Γκομούζας: Πώς διατηρείτε το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών σας;

NFOTAX ACCOUNTING SERVICES: Ασχολούμαστε κυρίως με την παροχή λύσεων σε εταιρείες, ενώ εκπροσωπούμε και μεγάλα λογιστικά γραφεία διεθνώς.

 

Δημήτριος Γκομούζας: Με τόσα χρόνια εμπειρίας, ποιες θεωρείτε ότι είναι οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει η λογιστική βιομηχανία σήμερα και πώς προσαρμόζεστε σε αυτές;

NFOTAX ACCOUNTING SERVICES: Οι προκλήσεις είναι πολλές, ιδίως με τις συνεχείς αλλαγές στη φορολογική νομοθεσία και την ψηφιακή μετάβαση. Παραμένουμε συνεχώς ενημερωμένοι και επενδύουμε σε νέες τεχνολογίες για να προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις στους πελάτες μας.

 

Δημήτριος Γκομούζας: Ποιος είναι ο ρόλος της τεχνολογίας στις υπηρεσίες σας;

NFOTAX ACCOUNTING SERVICES: Η τεχνολογία είναι καθοριστική για την αποδοτικότητα και την ακρίβεια των υπηρεσιών μας. Χρησιμοποιούμε προηγμένα λογισμικά λογιστικής και εργαλεία διαχείρισης για να εξασφαλίζουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

 

Δημήτριος Γκομούζας: Πώς βλέπετε το μέλλον του λογιστικού τομέα στην Ελλάδα;

NFOTAX ACCOUNTING SERVICES: Πιστεύουμε ότι ο τομέας θα γίνει όλο και πιο ψηφιακός και εξειδικευμένος. Η ζήτηση για πιο σύνθετες και προσαρμοσμένες λογιστικές λύσεις θα αυξηθεί, και εμείς είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε αυτήν την πρόκληση, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

 

Δημήτριος Γκομούζας: Τέλος, έχετε κάποιο μήνυμα για τις άλλες επιχειρήσεις που επιθυμούν να είναι μέρος των TOP100 OF GREECE;

NFOTAX ACCOUNTING SERVICES: Η συμβουλή μας προς όλες τις επιχειρήσεις είναι να επικεντρώνονται στην ποιότητα, την καινοτομία και την εξαιρετική εξυπηρέτηση του πελάτη. Αυτά είναι τα κλειδιά για την επιτυχία και την αναγνώριση σε έναν τόσο ανταγωνιστικό κλάδο.

 

Δημήτριος Γκομούζας: Σας ευχαριστούμε πολύ για τον χρόνο σας και τις πληροφορίες που μοιραστήκατε μαζί μας σήμερα. Συγχαρητήρια και πάλι για την διάκρισή σας!

NFOTAX ACCOUNTING SERVICES: Ευχαριστούμε εσάς και την ομάδα των TOP100 OF GREECE για αυτήν την τιμή. Ανυπομονούμε για μελλοντικές επιτυχίες και συνεργασίες!

Είστε ο ιδιοκτήτης αυτής της εταιρείας;

Μάθετε τι έχουμε ετοιμάσει για εσάς.
Κάντε κλικ εδώ
«Συγχαρητήρια στον νικητή!»
Η εταιρεία που παρουσιάστηκε είναι η νικήτρια του διαγωνισμού TOP 100 της Ελλάδας στην κατηγορία Λογιστικά γραφεία . Ανήκει στις TOP 100 εταιρείες του κλάδου στην Ελλάδα.
Δείτε επίσης άλλες εταιρείες σε αυτόν τον κλάδο
Στοιχεία της αξιολόγησης

Δείκτης ικανοποίησης

Ο δείκτης ικανοποιήσης είναι ένας σταθμισμένος μέσος όρος αξιολογήσεων σε όλες τις διαδικτυακές πύλες. Για παράδειγμα, μια εταιρεία έχει βαθμολογία 4/5 στην ιστοσελίδα Α βάσει 10 αξιολογήσεων, στην ιστοσελίδα Β έχει βαθμολογία 5/5 με 90 αξιολογήσεις. Αυτός είναι ο δείκτης ικανοποιήσης που υπολογίζουμε:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Δείκτης δημοτικότητας

Ο δείκτης δημοτικότητας είναι ο αριθμός των αξιολογήσεων, για μια συγκεκριμένη εταιρεία σε σχέση με τον μέγιστο αριθμό των αξιολογήσεων που κατέχει μια επιχείρηση, σε αυτόν τον κλάδο. Έτσι, μια εταιρεία με τις περισσότερες αξιολογήσεις παίρνει 10 πόντους για τον παράγοντα δημοτικότητας και μια εταιρεία με τις μισές λαμβάνει 5 πόντους.
Η εταιρεία σας είναι στη λίστα;
Λάβετε το υλικό μάρκετινγκ σας.
επικοινωνήστε μαζί μας
TOP 100
Φίλωνος 28
18531 Πειραιάς
Ελλάδα

contact@top100ofgreece.eu
Καλέστε μας
2104128019

Συνδεθείτε

για να μεταβείτε στην έκδοση της υποσελίδας του βραβευθέντος