TOP 100 of GREECE: 2023, 2022
9.3Τελική βαθμολογία
10Δείκτης ικανοποίησης
5 - googleMaps
7.8Δείκτης δημοτικότητας
59 ακροαματικότητα - googleMaps
lynx Web Designer
+30 697 880 6779
Ευσταθίου 33
115 24 Αθήνα
Δευτέρα
9:00π.μ.–8:00μ.μ.
Τρίτη
9:00π.μ.–8:00μ.μ.
Τετάρτη
9:00π.μ.–8:00μ.μ.
Πέμπτη
9:00π.μ.–8:00μ.μ.
Παρασκευή
9:00π.μ.–8:00μ.μ.
Σάββατο
9:00π.μ.–6:00μ.μ.
Websites are necessary for building a trade name online, making new consumers, raising profit, and maintaining a good reputation. If you don’t have enough resources or technical abilities, ponder of lynx Web Designer. Their employees will take care of the navigation, structure, layout, content, images and other elements of the website. Using help of a reliable web design agency, you can be sure that your website suits the user group and looks visually pleasant.

Συνέντευξη με τον βραβευμένο

Ημερομηνία της συνέντευξης: 07.05.2024

                                      lynx Web Designer

Δημήτριος Γκομούζας: Καλησπέρα και καλώς ήρθατε στη συζήτησή μας. Ποιο είναι το μυστικό που σας έδωσε τέτοια καλή φήμη στην αγορά;

Lynx Web Designer: Το μυστικό μας είναι η συνέπεια και η εμπιστοσύνη που έχουμε χτίσει με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας. Αυτά είναι τα στοιχεία που μας κρατούν ψηλά στις προτιμήσεις τους.

Δημήτριος Γκομούζας: Πώς καταφέρατε να διατηρήσετε τόσο υψηλό επίπεδο ποιότητας στις υπηρεσίες σας;

Lynx Web Designer: Η ποιότητα και η συνεχής βελτίωση είναι κεντρικά στοιχεία για εμάς. Αναβαθμίζουμε συνεχώς τις τεχνολογίες που χρησιμοποιούμε και ενημερωνόμαστε για τις τελευταίες τάσεις στον κλάδο μας, παρέχοντας αυτή τη γνώση απευθείας στους πελάτες μας.

Δημήτριος Γκομούζας: Πώς διατηρείτε τον εαυτό σας παρακινημένο και συγκεντρωμένο;

Lynx Web Designer: Εργαζόμαστε με τη μέθοδο Pomodoro, δηλαδή με εναλλαγές εργασίας και διαλειμμάτων, και σεβόμαστε τον χρόνο ξεκούρασης τα σαββατοκύριακα με τις οικογένειές μας. Αυτό μας βοηθά να διατηρούμε υψηλά επίπεδα ενέργειας και θετική διάθεση.

Δημήτριος Γκομούζας: Τέλος, τι μήνυμα θα θέλατε να αφήσετε στους πελάτες σας;

Lynx Web Designer: Θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη και να τους διαβεβαιώσουμε ότι πάντα θα είμαστε δίπλα τους για να τους παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις στο ψηφιακό κόσμο.

lynx Web Designer lynx Web Designer lynx Web Designer lynx Web Designer lynx Web Designer lynx Web Designer

Είστε ο ιδιοκτήτης αυτής της εταιρείας;

Μάθετε τι έχουμε ετοιμάσει για εσάς.
Κάντε κλικ εδώ
«Συγχαρητήρια στον νικητή!»
Η εταιρεία που παρουσιάστηκε είναι η νικήτρια του διαγωνισμού TOP 100 της Ελλάδας στην κατηγορία Σχεδιαστές ιστοσελίδων . Ανήκει στις TOP 100 εταιρείες του κλάδου στην Ελλάδα.
Δείτε επίσης άλλες εταιρείες σε αυτόν τον κλάδο
Στοιχεία της αξιολόγησης

Δείκτης ικανοποίησης

Ο δείκτης ικανοποιήσης είναι ένας σταθμισμένος μέσος όρος αξιολογήσεων σε όλες τις διαδικτυακές πύλες. Για παράδειγμα, μια εταιρεία έχει βαθμολογία 4/5 στην ιστοσελίδα Α βάσει 10 αξιολογήσεων, στην ιστοσελίδα Β έχει βαθμολογία 5/5 με 90 αξιολογήσεις. Αυτός είναι ο δείκτης ικανοποιήσης που υπολογίζουμε:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Δείκτης δημοτικότητας

Ο δείκτης δημοτικότητας είναι ο αριθμός των αξιολογήσεων, για μια συγκεκριμένη εταιρεία σε σχέση με τον μέγιστο αριθμό των αξιολογήσεων που κατέχει μια επιχείρηση, σε αυτόν τον κλάδο. Έτσι, μια εταιρεία με τις περισσότερες αξιολογήσεις παίρνει 10 πόντους για τον παράγοντα δημοτικότητας και μια εταιρεία με τις μισές λαμβάνει 5 πόντους.
Η εταιρεία σας είναι στη λίστα;
Λάβετε το υλικό μάρκετινγκ σας.
επικοινωνήστε μαζί μας
TOP 100
Φίλωνος 28
18531 Πειραιάς
Ελλάδα

contact@top100ofgreece.eu
Καλέστε μας
2104128019

Συνδεθείτε

για να μεταβείτε στην έκδοση της υποσελίδας του βραβευθέντος